≫ 

Haradinaj ponovo preti: Imamo i teže mere od taksi Srbiji, videćete!

Kosovo je 6. novembra posle glasanja u Interpolu uvelo takse od deset odsto za uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine, a 21. novembra Vlada tzv. Kosova povećala je takse na 100 odsto

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj najavio je danas da će protiv Srbije, sem takse od 100 odsto na uvoz srpske robe preduzeti i druge teže mere.

- Ima i drugih mera koje se mogu dogoditi, koje nisu tarifne. Videćete kada dodje do njih - izjavio je Haradinaj za albansku televiziju A2, a preneli su prištinski mediji.

Kosovo je 6. novembra posle glasanja u Interpolu uvelo takse od deset odsto za uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine, a 21. novembra Vlada tzv. Kosova povećala je takse na 100 odsto.

I pored pritisaka i poziva da se taksa ukine, Haradinaj je izjavio da će ona biti ukinuta tek kada Srbija prizna nezavisnost Kosova.

VIDEO: U drevnim srpskim Dečanima, Albanci pale srpske proizvode

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    8. decembar 2018 | 14:58

    Preduzecemo i mi neke mere, kad tad ces zavrsiti u Hagu, i dobro je da radis to sto radis da svet vidi kakvi ste klosari i zlotvori.

  • Cetnik sa drine

    8. decembar 2018 | 16:27

    Legiju na Kosovo

  • Vukica

    8. decembar 2018 | 15:59

    Prazne priče....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA