Medojeviću pozlilo zbog štrajka glađu: Hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore

Jedan od lidera Fronta Milan Knežević rekao je da ih je medicinsko osoblje obavestilo da je poslednji momenat da Medojević prestane sa štrajkom glađu, inače će nastati trajna oštecenja organa

  • 6

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Nebojša Medojević prebačen je iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, jer mu je zbog štrajka glađu pogoršano zdravstveno stanje, saopštio je DF.

Jedan od lidera Fronta Milan Knežević rekao je da ih je medicinsko osoblje obavestilo da je poslednji momenat da Medojević prestane sa štrajkom glađu, inače će nastati trajna oštecenja organa, prenosi RTCG.

Demokratski front takođe je pozvao građane na protestni skup koji organizuju sutra ispred zgrade Skupštine Crne Gore, prenosi RTCG.

Medojević je uhapšen prethodne sedmice. U zatvoru je pošto je odbio da kaže ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je tužilac Milivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoiše uzeo 100.000 evra kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju "Carine".

Medojević je prethodne sedmice kažnjen sa još dva meseca zatvora, jer je odbio da svedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih ranijih tvrdnji da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    8. decembar 2018 | 16:08

    Svi smo mi Medojevici.

  • Dragan

    8. decembar 2018 | 23:28

    Nebojsa je prava faca.Nece da svedoci na sudu,koji bi svakako odbacio svedocenje kao neutemeljeno.Toga je svestan.U mojoj postojbini istina i pravda morace sacekati jos neko vreme.Medojevicu zelim ti svu srecu,a trebace ti..

  • MZ

    8. decembar 2018 | 17:48

    Al je jedan medo bruno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA