≫ 

Krvnik Haradinaj brani teroriste na Fejsbuku: OVK je vodila čist i sveti rat

Saborcima je poručio i da će prištinske institucije biti uz njih i pružiti im svu neophodno pomoć u zaštiti zakonitosti

  • 44

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, oglasio se povodom sve učestalijih poziva Specijalnog suda njegovim saborcima, bivšim pripadnika tzv. OVK, porukom da niko nema pravo da sramoti Kosovo, da se krije, spreči ili izbegne pravdu.

- Rat OVK bio je čist i sveti, i to je dokazano - naveo je Haradinaj na svom Fejsbuk profilu.

- Svedočenje u Specijalnom sudu o tome kolika je naša žrtva za vladavinu prava predstavlja izazov na našem putu napred, koji ćemo prevazići i učiniti ga jedinstvenim i jačim - napisao je Haradinaj.

Saborcima je poručio i da će prištinske institucije biti uz njih i pružiti im svu neophodno pomoć u zaštiti zakonitosti.

- Žrtva naroda Kosova za slobodu i nezavisnost bila je bez presedana u novoj istoriji Evrope. Naš oslobodilački rat je bio ispravan i sveti, to je već dokazano. Od nas se tražila žrtva i suočavanje s pravdom, iako smo bili žrtve agresije - naveo je Haradinaj.

Poručio i da niko ne treba da misli i veruje da je, kako je rekao, "ova zemja osuđena na propast", te dodao da su ti pozivi za saslušanje "želja da se zadovolje interesi onih koji su izgubili rat, a danas ugrožavaju mir i stabilnost u regionu".

VIDEO: Rama i Haradinaj slave nakon zajedničke sednice dve Vlade

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    12. decembar 2018 | 12:17

    Zlikovac brani one slicne njemu. Ubijali su Srbe, a sebe predstavljali kao zrtve.

  • Urke

    12. decembar 2018 | 14:10

    Iz prljavih usta izlaze još prljavije reči.

  • Ninaji

    12. decembar 2018 | 14:27

    Sram da te bude to nazivas Svetim ratom.Di ima.... Sveti rat u kome stradaju nevini da bi se ti obogatio i taki tebi slicnima .Tebi nije stalo do Drzave Kosovo ti si nastrojit samo da zgrnes sto vise neinteresujete kakva sramna cena se placa.Tamo dices jednog dana zavrsit nece ti to trebat .Ni tvoj te narod nece siavit i neces biti svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA