Jankovića će svi napustiti, pa neka laje ispred Predsedništva: Branislav Trifunović bez dlake na jeziku o lideru PSG (VIDEO)

Oštar sukob nekadašnjih politčkih saboraca

  • 22

Nekadašnji politički saborci Branislav Trifunović i Saša Janković očigledno su oštrom sukobu. Posle tviter-duela, sada je Trifunović, gostujući na televiziji N1, otvoreno progovorio o današnjem stanju u opoziciji i osvrnuo se na svoj odnos sa liderom PSG-a.

Trifunović je podsetio da je sa Jankovićem ušao u raspravu sa na Tviteru.

- Poželeo sam da mi nešto odgovori, pa je ćutao dva dana. Onda je odgovorio nešto u svom pesničkom naletu. Naravno, niko ništa tu nije razumeo. Samo izaziva bes kod ljudi. Taj čovek je imao 16 posto na izborima, imao je 26 posto u Beogradu. Kad sam ga pitao na dan kad su bili gotovo izbori zašto ne idemo sad na Beograd, on je rekao: "Pa ne možemo mi sad, oni će... lalalala. Neke gluposti. U stvari je čovek samo poslat da se to sve nekako raznese i razneo je! On je uspeo da tih 16 posto koliko je dobio na predsedničkim izborima sada bude jedan ili dva posto. Četvoro ili petoro ljudi koliko ima će ga uskoro napustiti, pa neka laje ispred vrata Predsedništva do mile volje. Samo bih voleo da ga više nikad ne volim i da nije deo... I to će biti jedna od stvari koje ću reći ljudima, iako više ne znam ko je opozicija - opozicionar koji bude u savezu sa Sašom Jankovićem za mene će biti jasan znak da nije opozicija nego da je u dogovoru sa vlastima - kazao je Trifunović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maša

    13. decembar 2018 | 12:00

    Ništa novo, Jankovića braća saputnici redovno napuštaju!

  • Nena

    13. decembar 2018 | 12:12

    Svi vi zajedno treba da lajete.

  • Nevena

    13. decembar 2018 | 12:24

    Opoziciju nije potrebno niko da unisti, oni se sami medjusobom uniste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA