Tači već dva dana paradira u istoj uniformi: Ne može da pobegne od svoje prošlosti (FOTO)

Izglasavnaje zakona naišlo je na oduševljenje kod čelnika privremenih pokrajinskih institucija, a slavlje se nastavilo u kasarni koja nosi ime najpoznatijeg teroriste, Adema Jašarija

  • 36

Posle usvajanja zakona u skupštini tzv. Kosova, koji će omogućiti transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga u "Vojsku Kosova", predstavnici privremenih prištinskih vlasti su započeli slavlje. Među njima prednjači Hašim Tači, koi već dva dana paradira u vojničkoj uniformi KBS.

Skupština u Prištini danas je usvojila sva tri zakona koji su se našli na dnevnom redu, o Kosovskim bezbednosnim snagama, Ministarstvu odbrane Kosova i o službi u bezbednosnim snagama.

Poslanici Skupštine tzv. Kosova jednoglasno su usvojili nacrt zakona o Kosovskim bezbednosnim snagama. Sa 107 glasova za, bez protivljenja i bez uzdržavanja, ovaj zakon je usvojen, što znači da KBS preuzima zadatke vojske.

Izglasavnaje zakona naišlo je na oduševljenje kod čelnika privremenih pokrajinskih institucija, a slavlje se nastavilo u kasarni koja nosi ime najpoznatijeg teroriste Adema Jašarija, gde je počela svečana manifestacija obeležavanja transformacija KBS u "vojsku".

Predsednik tzv. Kosova, Hašim Tači, stigao je obučen u uniformu Kosovskih bezbednosnih snaga, gde je i dan ranije, isto obučen, došao kako bi čestitao novu misiju pripadnicima BSK-Printskrin: Kosova Press

Predsednik tzv. Kosova, Hašim Tači, stigao je obučen u uniformu Kosovskih bezbednosnih snaga, gde je i dan ranije, isto obučen, došao kako bi čestitao novu misiju pripadnicima BSK.

Video: Kfor obezbeđuje most u Kosovskoj Mitrovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • minja

    14. decembar 2018 | 18:23

    Šta će te kada se zlikovcu ispunila želja

  • Tanja

    14. decembar 2018 | 21:36

    Ratni zlocinci formiraju vojsku. Zastiti Srbe na KiM.

  • Jelena

    14. decembar 2018 | 19:18

    Ogromna podrska nasem narodu.Dok drugi sire svoju silu jel im se u ovom momentu za sad moze,nasem narodu je svaki novi dan tezak i sve tezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA