≫ 

Bahtiri provocira! "Ujedinjenje Mitrovice nismo zaboravili, to je samo početak": Posle formiranja "Vojske Kosova" stižu nove zapaljive poruke

Gradonačelnik južnog dela Mitrovice, bez ikakvih ovlašćenja pokrenuo je inicijativu o spajanju dve Mitrovice i poručio da je "vreme da se isprave greške i povrati severni deo grada"

  • 45

Gradonačelnik Mitrovice, Agim Bahtiri, rekao je da će "ujedinjenje" Mitrovice biti uskoro realizovano, dodajući da ideja o pridruživanju nije zaboravljena, ali to je samo početak, pišu albanski mediji.

On je rekao da ideja o "udruživanju" nije zaboravljena i da će vrlo brzo ova ideja postati realnost.

Podsetimo, gradonačelnik južnog dela Mitrovice, bez ikakvih ovlašćenja pokrenuo je inicijativu o spajanju dve Mitrovice i poručio da je "vreme da se isprave greške i povrati severni deo grada".

On je na svom Fejsbuk profilu podsetio da su njegovu inicijativu podržale sve političke partije u lokalnom parlamentu južne Mitrovice.

Gradonačelnik južnog dela Mitrovice, bez ikakvih ovlašćenja pokrenuo je inicijativu o spajanju dve Mitrovice-Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Tražio sam ujedinjenje grada Mitrovice u jednu opštinu, kao što je uvek i bio. Vlada sada mora da peduzme konkretne mere na promeni zakona koji bi Mitrovicu učinio jednim opštinom - napisao je Bahtiri.

Reagujući na ovu inicijativu, Haradinaj je rekao da je "to odluka koju je podržao samo jedan organ, tako da Bahtiri i Južna Mitrovica nemaju pravo ni na kakvu odluku o bilo kojoj drugoj opštinu, bez obzira na sve".

Video: Aplauz u Skupštini tzv. Kosova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kica

    14. decembar 2018 | 20:19

    Mnogo ste se vi osilili sa tim izmenama zakona kako bi sebi ispunili zelje, pa ne moze to bas tako.

  • staša

    14. decembar 2018 | 20:09

    Bahtiri mnogo se ti bahatis moglo bi lako da ti prisedne.

  • ada

    14. decembar 2018 | 20:56

    Ovo se samo može okarakterisati kao ljigavi bezobrazluk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA