Haradinaj ide na raport u Brisel: Sutra sastanak sa Mogerini

Sastanak prištinske delegacije održaće se u okviru procesa implementacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između tzv. Kosova i EU

  • 45

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj trebalo bi sutra da se sastane u Briselu sa šeficom za spoljnu politiku EU i bezbednost Federikom Mogerini, javila je KTV.

Kako se navodi, sastanak prištinske delegacije održaće se u okviru procesa implementacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između tzv. Kosova i EU.

Očekuje se, kako navodi KTV, da će se razmatrati i rezolucija o dijalogu, odluka o osnivanju vojske, kao i o uvođenju takse od 100 odsto za proizvode iz centralne Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • star

    16. decembar 2018 | 19:01

    Nadam se da će Mogerinijeva dobro izribati Haradinaja, ali se on uopšte ne trza, jer ima podršku Amerike.

  • jugović

    16. decembar 2018 | 18:33

    Ja neverujem više da će nešto da se izmene. Amer i Englez su glavni vođe. Nemac ide za njima a Šiptar je njihov rob. taj ko je na dobru poziciju i kojeg najbolje mogu da šetaju po njihovim, će dobiti najviše love. Šiptarima će vojska ostati. Haradinaj će možda pati. To je kao da se mi Srbi smirimo I oni će dobiti njihovu nezavisnost . Neverujem, da će naš predsednik Vučić moći još nešto da izvuče. Stvarno se dobro borio i nek on nama ostane zdrav. Kosovo vredi više milijardi evra i to oni ( Amer Englez i nemac ) neće dati iz ruku. A mi se borimo uzalud. I uzalud su moji drugovi izgubili glavu na kosovu 98-99. Muka mi je tih uljeza, kao što su ameri, englezi i nemačka vlada. A rus nam neće nešto naročito tu pomoći. Verujem da i šiptari koji normalno žive su isto ugroženi. Naravno da ima budala i oni koji se brzo pale kao šibica kad je u pitanju nacionalizam. Ali to sve se radi zbog love. A mi smo sprdalo u toj priči. Svi mi svi narodi koji smo sa Balkana. Sa stećom svima. Nek nas zdravlje prati.

  • Lara

    16. decembar 2018 | 17:28

    Iscedite ga dobro!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA