Đorđe Milićević se oglasio prvi put posle saobraćajne nesreće i ima važnu poruku za svoje socijaliste (FOTO)

- Žao mi je što sam onemogućen da prisustvujem 10. jubilarnom Kongresu svoje Partije u čijoj sam pripremi i sam dugo učestvovao - napisao je šef Poslaničke grupe SPS

  • 8

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, šef Poslaničke grupe SPS i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević oglasio se prvi put nakon teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila početkom novembra ove godine i to kako bi poslao podršku svom partijskom kolegi, prijatelju i lideru Ivici Dačiću pred deseti jubilarni Kongres Socijalističke partije Srbije.

Đorđe Milićević je poslao podršku uz glasački listić “ZA“ predsednika Ivicu Dačića.

- Žao mi je što sam onemogućen da prisustvujem 10. jubilarnom Kongresu svoje Partije u čijoj sam pripremi i sam dugo učestvovao - nedvosmisleno šaljem podršku predsednika Ivicu Dačića koji je svojim iskrenim zalaganjem održao partiju i vratio je na političku scenu Srbije na mesto koje joj pripada - istakao je Milićević u kratkoj pisanoj izjavi.

Foto: SPS

On je uz fotografiju podrške svom lideru partije Ivici Dačiću priložio i fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    21. decembar 2018 | 19:58

    Drago mi je da se Milićević oporavlja, želim mu sve najbolje..

  • S. M.

    21. decembar 2018 | 21:56

    Djordje mi tvoji drugovi smo od trenutka nesrece koja ti se desila sa tobom. Medjusobno smo se informisali kako ti je. Naš prijatelj prof dr Vlada Djukic je dotrcao u Valjevo da pomogne kolegama prilikom operacije. Djole sutra na desetom kongresu cemo te spominjati. Želim ti brz oporavak ,do skorog susreta pozdrav.

  • Nada

    21. decembar 2018 | 18:52

    Klasican oblik nekulture i samopoklonstva uoci izbora.Lista sa jednim kandidatom je nedemokraticna i nenormalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA