Politički analitičar Anđelković komentarisao tvrdnje da se "sprema krvoproliće u Banjaluci": Očigledno se vodi obaveštajno-hibridni rat protiv Srbije

Po svemu sudeći, kako je dodao Anđelković, stranci su upleli prste u čitavom regionu,

  • 0

Komentarišući tvrdnje da se u kasarni Kozara kraj Banjaluke nalaze specijalci sa dugim cevima koji spremaju krvoproliće na ulicama, politički analitičar Dragomir Anđelković otkriva za „Novosti“ da je neverovatno da službe bezbednosti BiH ćute, jer odlično znaju šta je prava istina.

- Začuđujuće je da ćute, iako odlično znaju da se u kasarni, koju inače kontrolišu oružane snage BiH, nalaze policijske jedinice Republike Srpske koje se pripremaju za svečani defile povodom Dana Republike Srpske 9. januara. I to je naravno odlično poznato oružanim snagama BiH koje su im i dale saglasnost za korišćenje kasarne. Plasiranje takvih neistina u javnost im izgleda ne smeta, jer se očigledno vodi obaveštajno-hibridni rat protiv Srbije - rekao je on.

Po svemu sudeći, kako je dodao Anđelković, stranci su upleli prste u čitavom regionu, a pojedine obaveštajne službe pokušavaju da stvore klimu nasilja na ulicama pojedinih gradova BiH i da takvu vrstu nestabilnosti prenesu i na Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA