≫ 

Većina ministara će doček provesti kod kuće u društvu porodica, a pojedini će u Novu godinu ući radno

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović rekla je Tanjugu da će praznike iskoristiti da više vremena provede kod kuće sa porodicom i prijateljima

  • 0

Najveći broj ministara Novu godinu će dočekati u kućnoj atmosferi sa porodicom, dok će neki, poput Ivice Dačića i Zorana Ðorđevića, u 2019. ući radno.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić Novu godinu i svoj 53. rođendan dočekaće u Brazilu, jer će u Braziliji prisustvovati inauguraciji brazilskog predsednika Žaira Bolsonara. Kako je najavljeno, Dačić će tom prilikom imati i niz bilateralnih susreta.

Dačić će Novu godinu dočekati u Brazilu Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević posetiće tokom noći osobe sa invaliditetom, mališane i najstarije građane. On će obići Dom za odrasla invalidna lica u Zemunu, Zavod za vaspitanje dece i omladine Beograd i Gerontološki centar Beograd, Dom "Voždovac".

Čelni čovek Ministarstva kulture i informisanja Vladan Vukosavljević Novu godinu će dočekati u svom domu.

- Kod kuće, uz tradicionalnu hranu, dobru knjigu i tihu omiljenu muziku u pozadini - rekao je za Tanjug Vukosavljević.

Ministar finansija Siniša Mali Novu godinu će dočekati u kućnoj atmosferi sa troje dece.

- Tokom godine ne provodim sa decom onoliko vremena koliko bih želeo, tako da se veoma radujem praznicima koje ću provesti sa svojim klincima - rekao je Mali Tanjugu.

Siniša Mali će biti kod kuće sa svojom decom FOTO: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević novogodišnje i božićne praznike provešće u krugu porodice. On će, kako je rečeno Tanjugu, sutra poraniti, kako bi prvi dan u 2019. proveo na pecanju.

Potredsedica Vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović Novu godinu će dočekati kod kuće, sa sinom.

Zorana Mihajlović Novu godinu čeka kod kuće FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Ministar za rudarstvo i energetiku Aleksandar Antić veče će, kako je rekao Tanjugu, provesti sa porodicom u jednom beogradskom restoranu, a nakon čega će se, oko ponoći, pridružiti građanima na centralnom gradskom dočeku na platou ispred Skupštine Srbije.

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović rekla je Tanjugu da će praznike iskoristiti da više vremena provede kod kuće sa porodicom i prijateljima.

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić i ove godine će novogodišnje i božićne praznike provesti u krugu porodice. Ružić je rekao Tanjugu da mu je vreme sa najdržima najvažnije.

Branko Ružić će praznike provesti u društvu porodice Foto: Tanjug/Rade Prelic

Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Novu 2019. godinu će dočekati u krugu porodice, a praznike će provesti radno.

Ministar za trgovinu Rasim Ljajić praznike, kako je rečeno Tanjugu, provodi kod kuće u Novom Pazaru, a kod kuće će biti i ministar poljoprivede Branislav Nedimović.

Ministarka bez portfelja za demografiju i populacionu politiku Slavica Ðukić Dejanović, dočekaće Novu godinu u krugu porodice kod kuće, a godinu će, kako je najavila, početi radno - 1. januara obilaskom svih porodilišta u Beogradu.

- Biće to prilika da poželim dobro zdravlje, mnogo uspeha i sreće novorođenim bebama i članovima njihovih porodica - rekla je ona.

VIDEO: Deda Mraz koji ne odustaje od svoje misije

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA