≫ 

Saslušana su sva lica za koja je bilo predloženo, prikupljeni su traženi dokazi i prosleđeni Prištini: Kuburović o ubistvu Olivera Ivanovića

Ministarka je istakla da Tužilaštvo sprovodi istragu u saradnji sa MUP-om, ali bez saradnje sa prištinskim organima

  • 1

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da je u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića, Tužilaštvo za organizovani kriminal ispunilo sve što je traženo.

- Saslušana sva lica za koja je bilo predloženo, prikupljeni su traženi dokazi i prosleđeni Prištini - rekla je Kuburovićeva za RTS.

Ona je istakla da Tužilaštvo sprovodi istragu u saradnji sa MUP-om, ali bez saradnje sa prištinskim organima.

- Verujem da ćemo imati konkretne rezultate, iako Priština nije pristala na zajedničku istragu. Da su pozitivno u januaru odgovorili na naš zahtev da zajedno sprovodimo istragu, verujem da bi bilo boljih rezultata i da bismo bili bliži istini ko je nalogodavac i izvršilac ovog krivičnog dela - zaključila je Kuburovićeva.

VIDEO: Ko je bio Oliver Ivanović

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    4. januar 2019 | 10:29

    Pristina zna koga je ubio.Prikriva se kamere i snimci postoje.Pokusava se ubistvo nametnuti Srbiji,to im je bio plan,koji im se u startu iskomplikovao.medjunarodne zajednice cute,i po nalogu SAD nevrse pritisak na Pristinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA