≫ 

Tači i Haradinaj sa Fejsbuka čestitali Božić pravoslavnim vernicima: Jedan je pisao i na srpskom jeziku

Evo ko se od dvojice zvaničnika tzv. države Kosovo prvi setio da građanima čestita najradosniji hrišćanski praznik

  • 33

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj čestitao je danas Božić svim pravoslavnim vernicima i dodao da je taj praznik "podsticaj za promociju ljudskih vrednosti".

On je to napisao na svom Fejsbuk profilu na kome je nakon poruke na albanskom jeziku napisao latinicom "Sretan Božić", preneo je RTK2.

- Čestitam Božić svim građanima Kosova, kao i međunarodnim predstavnicima koji služe u raznim misijama u zemlji, koji slave po Julijanskom kalendaru! Ovaj praznik je podsticaj za promociju ljudskih vrednosti, kao oličenje svetog. Mnogoverska realnost našeg društva treba da nam služi kao dodatni motiv da gradimo državu koja garantuje više nade, blagostanja i sigurnosti za naše građane - napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači čestitao je danas Božić vernicima koji slave taj hrišćanski praznik po Julijanskom kalendaru.

On je čestitku vernicima uputio preko svog Fejsbuka.

- Svim pravoslavnim vernicima čestitam Božic sa najlepšim željama. Neka bude više mira, sreće i blagostanja u vašim porodicama. Nek vam je srećan ovaj sveti dan - napisao je Tači.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    6. januar 2019 | 15:59

    Hvala ali nisu trebali.

  • Nikola U.

    6. januar 2019 | 21:35

    Krvavi lažovi.

  • Konan

    6. januar 2019 | 17:53

    Kazu ljudi,veoravanja da danas nikoga NEHULIMO.Ne mozemo,NECEMO,nemamo to pravo ko god da smo,kojem god BOGU da se molimo a da zaboravimo sta su pomenuta dvojica radili.U ime svih zrtava svih nacionalnosti u ime sve dece JA vam od srca zelim da vam ovaj BADNJI DAN I VECE bude poslednji koji ste proveli na slobodi.Nadam se da ce gospod Bog uslisiti moju molitvi u ime sve dece i svih zrtava i svih porodica koje ste zavili u crno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA