≫ 

MUP će proceniti da li Mileni Ivanović i njenom detetu treba zaštita zbog pretnji: Vučić reagovao na napade dela javnosti i opozicije

Predsednik je rekao da tu vrstu ludila i mržnje nikada nije razumeo, ali da opozicija treba da zna da uvredama ništa neće moći da promeni

  • 13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da eventualno održavanje vanrednih izbora zavisi od opozicije i da će ih biti ako ih zatraže.

- Izbori zavise od njih, jednu reč da kažu i biće ih - rekao je Vučić i dodao "da će pobediti ubedljivo".

- Kada su prošli krenuli sa protestima u ponovljenim krugovima predsedničkih izbora, dobio sam 20 odsto glasova više nego sedam dana pre toga, kad su završavali sa tim protestima četiri meseca kasnije imali smo gradske izbore na kojiam smo dobili za 20 odsto glasova više, a oni a 40 odsto manje - zaključio je Vučić.

Povodom najnovijih uvreda na račun Milene Ivanović, supruge ubijenog Olivera Ivanovića, predsednik je rekao da tu vrstu ludila i mržnje nikada nije razumeo, ali da opozicija treba da zna da uvredama ništa neće moći da promeni.

Povodom najnovijih uvreda na račun Milene Ivanović, supruge ubijenog Olivera Ivanovića, predsednik je rekao da tu vrstu ludila i mržnje nikada nije razumeo-Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Vi govorite ženi koja je izgubila supruga i i oca svoga deteta, da bi protiv nekog trebalo da protestuje, a ona neće. Ali, vi hoćete, pošto vi to znate i osećate bolje od nje. Da li to ima bilo kakve veze sa pameću. Kažete da je đavo, jer neće da bude sa vama - upitao je on.

Kako je dodao, zato im je kriva i Ružica Ðinđić, jer neće da šeta sa njima, svako je kriv i oni (opozicija) misle da imaju pravo na more uvreda na dnevnom nivou.

On je još rekao da će MUP proceniti da treba da se izvrši bezbednosna provera i da se zaštite i Milena Ivanović i njeno dete.

VIDEO: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA