Zone ode u diplomate: Katarina Radivojević našla posao u srpskom konzulatu u Njujorku

Glumica nema diplomatski status, ali je deo osoblja srpskog konzulata i zadužena je za poslove iz oblasti kulture

  • 8

Poznata glumica Katarina Radivojević odnedavno je deo osoblja srpskog konzulata u Njujorku. Popularna glumica koja već godinama živi i radi u SAD, angažovana je kao spoljni saradnik u našem diplomatskom predstavništvu.

Radivojevićeva nema diplomatski status, već je zadužena za poslove iz oblasti kulture, a ugovor sa njom je potpisan na tri meseca, pišu Novosti.

U Njujorku za sada ne postoji srpski kulturni centar, a prema procenama nadležnih, angažovanje naših ljudi iz sveta kulture koji već žive na tlu Amerike bila je najisplativija verzija.

Naša glumica je nedavno u srpskom konzulatu u Njujorku učestvovala u obeležavanju stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata.

Katarina Radivojević - Foto: ATA Images

Ona je početkom novembra, u prostorijama konzulata, izvela monolg iz monodrame "Milunka Savić" autora Vesne Stanojević, a uoči projekcije dokumentarnog filma "Milunka Savić - heroina Velikog rata".

Katarina Radivojević, koja je u Srbiji stekla slavu naslovnom ulogom u hit ostvarenju Zdravka Šotre "Zona Zamfirova", pre nekoliko godina preselila se u Los Anđeles. Iako u Americi za sada nije postigla značajniji uspeh, ostala je u SAD, ali je zadržala i glumačku poziciju u Srbiji.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    15. januar 2019 | 16:41

    Ima se moze se

  • Nije nego

    16. januar 2019 | 00:52

    Gde li ove nase ustanove objavljuju konkurse za ovakva radna mesta i koliko traju ti konkursi kad niko ne stigne da se prijavi ?

  • Pavke

    15. januar 2019 | 20:11

    pravo kod Trampa🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA