≫ 

Godišnjica ubistva Olivera Ivanovića: Supruga Milena sa sinom Bogdanom zapalila sveću u Hramu Svetog Save (FOTO)

Supruga Olivera Ivanovića, Milena, i njihov sin Bogdan, zapalili su sveće u Hramu Svetog Save tačno u 8.15 h, kada je na Ivanovića pucano ispred stranačkih prostorija

  • 31
Oliver Ivanović, Milena, Aleksandar Vučić

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Danas se navršava godinu dana od ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", Olivera Ivanovića, koji je sa više hitaca pogođen u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Njegova supruga, Milena Popović Ivanović zajedno sa sinom Bogdanom zapalila je sveće u Hramu Svetog Save i to tačno u 8.15h, kada je na Ivanovića pucano.

Njegova supruga, Milena Popović Ivanović zajedno sa sinom Bogdanom zapalila je sveće u Hramu Svetog Save i to tačno u 8.15h, kada je na Ivanovića, pucano-Foto: Tanjug/Tanja Valič

U Hramu su jutros bili i premijerka Ana Brnabić, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, ministar odbrane Aleksandar Vulin kao i veliki broj građana koji su želeli da odaju počast.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, paljenjem sveće je odao počast Oliveru Ivanoviću-Foto: Tanjug/Tanja Valič

Organizatori protesta u Beogradu obeležiće godišnjicu ubistva skupom od 18 časova ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, na koji su građane i građanke pozvali da dođu sa svećama umesto sa pištaljkama, a kojem će se priključiti i aktivisti Lokalnog fronta koji su iz Kraljeva peške došli do glavnog grada kako bi prisustvovali obeležavanju tog događaja.

Video: Biografija: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marta

    16. januar 2019 | 09:22

    Srbija ce ubice Olivera naci jer istina se sakriti ne moze i sve se vrlo brzo sazna.

  • Milenko

    16. januar 2019 | 09:14

    Verujem da ce se istina brzo saznati i da ce opozicija ostaviti na miru ovu zenu.

  • Bora

    16. januar 2019 | 09:27

    I prođe jedna tužna godina za porodicu Ivanović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA