≫ 

Skočili smo preko stola da se fizički obračunamo, onda je i Vučić skočio! Dačić o detaljima sukoba na sastanku sa Albancima u Briselu

Ta situacija se dogodila pre nekoliko godina, kada sam bio premijer i kada smo u delegaciji bili Vučić i ja- rekao je Ivica Dačić

  • 13

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je tokom jednog sastanka Beograda i Prištine u Briselu zamalo došlo do tuče između njega i tadašnjeg kosovskog ministra pravde Hajredina Kučija.

Dačić je to rekao povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je nekadašnji kosovski ministar pravde prilikom jednog susreta beogradske i prištinske delegacije skočio na Dačića i da je on morao da mu priskoči u pomoć.

Kako je Dačić rekao za Kurir, ta situacija se dogodila pre nekoliko godina, kada je on bio premijer i kada su u delegaciji bili i on i Vučić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako je naveo, najekstremniji su bili ministar pravde Hajredin Kuci i Edita Tahiri.

- Ja sam se iznervirao, svašta sam im rekao - ko su oni da stalno napadaju Srbiju da smo izvršili genocid, ništa oni ne prihvataju. Kad je Kuci rekao da smo mi Srbi ubice, umalo nije došlo do fizičkog obračuna - kazao je Dačić.

- Skočili smo preko stola Kuci i ja da se maltene fizički obračunamo. Onda je Vučić skočio, pale su teške reči, da bi smo ih na kraju ućutkali. Čak ih je sve Ketrin Ešton izbacila sa sastanka - ispričao je Dačić.

VIDEO Dačić: Preko koga su hteli tako su i prošli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran 52

    16. januar 2019 | 08:31

    Oni priznaju samo zakon sile.Da nije bilo jenkija nikad Kosovo ne bi bilo njihovo.

  • Miodrag

    16. januar 2019 | 11:58

    Najhrabriji političar Srbije, bravo za Dačića, nema ulizivanja nikom, prošlo je to vreme.

  • Jugosloven

    16. januar 2019 | 10:57

    Gospodo Srbi,Albanci,Bosnjaci i ostali nemamo decu za ratovanje smanjite te vase vatrene govore i jednom za svagda dogovorite se.Samo da vas pitam gde su vasa deca bila dok se ratovalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA