≫ 

Kosovo ne može da bude teritorija drugog naroda, zapamtite ovo: Opasna provokacija Ramuša Haradinaja

Želim da verujem da pripadam generaciji koja će zaustaviti ovu praksu da neko od Albanaca to prepusti nekome - izjavio je Haradinaj

  • 30

Premijer tzv. Kosova, Ramuš Haradinaj ponovo se danas usprotivio mogućnosti razmene teritorije kao krajnjeg rešenja kosovskog pitanja. Za tu ideju se zalaže kosovski predsednik Hašim Tači.

Govoreći na ceremoniji zatvaranja manifestacije povodom 550. godišnjice od rođenja Skenderbega, Haradinaj je rekao da su "Kosovo i Albanija na svojoj teritoriji, što nije slučaj ni sa jednom drugom državom".

- Kosovo ne može da bude teritorija drugog naroda, zapamtite ovo... Kosovo i Albanija imaju svoju ograničenu teritoriju, koju niko ne može uzeti. Ako postoji Božje pravo, treba da kažemo svima, našim susedima i prijateljima da u našoj zemlji nema strane teritorije - rekao je Haradinaj, preneo je prištinski portal Telegrafi.

- Želim da verujem da pripadam generaciji koja će zaustaviti ovu praksu da neko od Albanaca to prepusti nekome. Ja živim s tim uverenjem - rekao je Haradinaj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    18. januar 2019 | 10:58

    USTAV SRBIJE: KOSOVO I METOHIJA JE NEOTUDJIVI DEO DRZAVE SRBIJE!

  • smokvica

    18. januar 2019 | 10:42

    Kosovo je srce Srbije I tako ce I biti

  • Maja

    18. januar 2019 | 10:49

    Kosovo nikad ne može da bude šiptarsko. Kosovo će ubek biti srpsko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA