Preokret u vezi taksi: Pronađen model za rešenje krize?

Mesec dana za rešenje

  • 4

Šef kabineta Ramuša Haradinaja Avni Arifi izjavio je u intervjuu za KTV da bi vlada mogla da privremeno suspenduje tekse od 100 odsto za robu iz Srbje i BiH na ograničen period tokom kojeg bi tzv. Kosova i Srbija intenzivno radili na postizanju konačnog sporazuma.

- Ako postoji ozbiljna spremnost za razgovore, a oni bi mogli da se planiraju od 1. do 28. februara, mogli bismo odlučiti da suspendujemo takse u tom periodu - rekao je on.

Arifi - Printskin: Youtube/KlanKosova

Govoreći o sastanku predsednika Skupštine tzv. Kosova Kadrija Veselija, premijera Ramuša Haradinaja i američkog ambasadora Filipa Kosneta, Arifi je rekao da je sastanak bio konstruktivan i da ne postoji ultimatum SAD za ukidanje poreza.

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    23. januar 2019 | 11:04

    Februar nam je malo prebukiran obavezama,ide se i na zimovanje,ima malo dana,tako da takse zadrzite pa nekom drugom postavljajte ultimativne datume za razgovor! P.S. Takse nisu vise popularna tema,snaci cemo se i sami,pa morate izmisliti neki drugi anticivilizacijski postupak!!!

  • danili

    24. januar 2019 | 19:36

    Kakva suspenija ,samo ukidanje.Suspenzija nije ukidanje vec samo odlaganje.

  • Miki

    24. januar 2019 | 10:44

    Bliže se izbori na Kosovu,a moraju da ukinu takse jer im tako naređeno! A da ne bi izgubili na izborima,navodno ukidaju takse privremeno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA