≫ 

Ruska novinarka u Davosu udelila kompliment Vučiću pa detalje podelila na Tviteru: "Sad moram da posetim Srbiju" (VIDEO)

Neformalni razgovor "iza scene" Ekonomskog foruma u Davosu, Kandelaki je objavila na svom Tviter nalogu, na kome ima 1.77 miliona pratilaca

  • 16

Na panelu "Sloboda medija u kriznim situacijama", koji je održan u Davosu, učestvovao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, a jedna od učesnica bila je i Tina Kandelaki, glavni producent ruske Match TV, koja je pre početka panela, predsedniku Srbije uputila kompliment da je veoma "stajliš".

Neformalni razgovor "iza scene" Ekonomskog foruma u Davosu, Kandelaki je objavila na svom Tviter nalogu, na kome ima 1.77 miliona pratilaca.

- Razgovaram sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i moderatorom Stivenom Adlerom, koji su spremni za panel sesiju. Počinjemo da razgovaramo o društvenim mrežama. Naravno, svi me troluju da sam ja jedina zvezda ovde koja ima po dva miliona pratilaca na Tviteru u Instagramu - napisala je ruska novinarka.

Uz prvi tvit nalazi se i snimak predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koji priča na ruskom, pa na engleskom, a u narednom tvitu Tina Kandelaki napisala je i šta je Vučić rekao.

- Dala sam kompliment Vučiću da izgleda "stajliš" (da je obučen sa stilom), a on mi je odgovorio sledeće: "Znate li šta sam nedavno primetio? Da su Rusi, na neki način, postali najvažniji, kada govorim o političarima i ljudima iz medija, najvažniji ljudi na društvenim mrežama" - napisala je ona.

- To je to! A to je samo deo onoga što je Vučić rekao o Rusiji. Kasnije ću vam reći kako je on promovisao Moskvu i Sergeja Sobjanina. Svi su ubeđeni da se Moskva mora videti, a on je namignuvši, dodao: "I jesti hačapuri" (tradicionalno gruzijsko jelo, brza hrana napravljena od hleba i sira. Popularan je u Gruziji, ali i unutar država bivšeg Sovjetskog Saveza).

Šaljivo je primetila da je njen ulazak na panel bio "izuzetan", jer je na putu do svog mesta izgubila cipelu, a da joj se u toj situaciji našao upravo Vučić, koji je, sticajem okolnosti, bio iza nje.

- Sad moram da idem u Srbiju, tim pre što tamo nisam nikad bila - zaključila je Kandelaki i podelila sa pratiocima na Tviteru.

VIDEO: Činjenice o Davosu koje niste znali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadica

    23. januar 2019 | 15:39

    Predsedniku ovo dosta znaci u svakom smislu.

  • komplimenti

    23. januar 2019 | 15:35

    Predsednik ima stav gospodina zato i dobija komplimetne

  • BluMarine

    23. januar 2019 | 15:42

    Odnosi sa Rusijom se unapređuju i nadograđuju u svakom smislu sve više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA