Dalibor Jevtić kod Trampa na Molitvenom doručku: Izneće mu probleme Srba na Kosovu

Tokom sedmodnevnog boravka u Americi biću u prilici da razgovaram, ne samo sa predstavnicima američke administracije, Senata i Kongresa, već i sa drugim svetskim liderima koji će doći na Molitveni doručak - istakao je ministar za zajednice i povratak u ostavci kosovske vlade

  • 10

Ministar za zajednice i povratak u ostavci kosovske vlade Dalibor Jevtić izjavio je danas da je dobio poziv i da će prisustvovati Molitvenom doručku, u Vašingtonu, čiji će domaćin biti predsednik SAD Donald Tramp.

Jevtić je rekao da će svoj boravak u SAD iskoristiti da na najbolji načim predstavi položaj Srba i političku situaciju na Kosovu i Metohiji.

- To će biti dobra prilika da razgovaramo na temu budućnosti ovog regiona. Tokom sedmodnevnog boravka u Americi biću u prilici da razgovaram, ne samo sa predstavnicima američke administracije, Senata i Kongresa, već i sa drugim svetskim liderima koji će doći na Molitveni doručak - istakao je ministar Jevtić, a saopšteno je iz njegovog kabineta.

Odbacio je pojedine navode da Srpska lista ne čini ništa da se poboljša život Srba na KiM, i dodao da oni koji o tome govore ne provode vreme na terenu i ne razgovaraju sa narodom.

- Na besmislice i izmišljotine ćemo uvek odgovarati činjenicama i delima, uvek ćemo biti sa narodom - rekao je Jevtić, koji je danas u Orahovcu obišao obnovljenu školu.

Dodao je i da svi moraju biti jedinstveni kada reč o pomoći Srbima na KiM i da sve institucije treba da se uključe u pružanje pomoći osobama kojima je potrebna pomoć u lečenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Pauk

    28. januar 2019 | 18:59

    Ima da ih ubedi i povući će priznanje ,srušiće Bondstil a Haradinaja i Tačija će da osude na dugogodišnje robije.Čovek ima kapacitet.Jek doručak kontinentalni ili švedski sto?

  • Лицемер

    28. januar 2019 | 18:43

    Па они су узрок тих проблема.

  • np

    28. januar 2019 | 18:29

    Zašto je ovaj čovek još uvek član 'kosovske' vlade?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA