≫ 

Оstavite Olivera da spava mirno! Odgovor Milene Ivanović na najavu protesta "1 od 5 miliona" u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Šetnja je zakazana sa ciljem da pokažemo da se stanovnici ovog grada, ali i ostalih sredina na Kosovu solidarišu sa ljudima(i njihovim zahtevima) u ostatku Srbije - poručio je odbornik GI SDP Marko Jakšić

  • 36

Protesna šetnja "1 od 5 miliona" biće održana 2. februara u Kosovskoj Mitrovici, najavio je odbornik SDP-a Marko Jakšić i poručio da će se šetnja završiti na mestu gde je stradao Oliver Ivanović. Supruga lidera GI SDP, Milena, ubrzo je uputila emotivnu poruku organizatorima ovog skupa i pozvala ih da "ostave Olivera da spava mirno".

- Ovako stoje stvari.... Definitivno je da je za subotu u 18:00 časova u Kosovskoj Mitrovici planirana protesna šetnja "1 od 5milliona" sa ciljem da pokažemo da se stanovnici ovog grada, ali i ostalih sredina na Kosovu solidarišu sa ljudima(i njihovim zahtevima) u ostatku Srbije koji već nedeljama protestuju... Ostalo je još par tehnikalija da se završi kao što je npr. da se skup prijavi KPS-u - stoji u objavi Marka Jakšića na Fejsbuku.

- Mesto okupljanja je početak šetališta kod spomenika Caru Lazaru, a maršuta je: centar-crveni soliter ulicom Kralja Petra, potom ulica Knjaza Miloša, Lole Ribara, Sutjeska i kraj šetnje je na mestu gde je stradao Oliver Ivanović. Tu će učesnici šetnje (ako bude i posmatrača koji to žele) zapaliti sveće.

Ono što sigurno znam, šetnje će svakako biti pa makar šetalo nas 2-3 koji smo o ovoj ideji razgovarali... Svako od Vas je dobrodošao...

''Ovaj grad je nekada bacao svetla daleko, Ovaj grad je mogao bolje... Ovi ljudi su valjda zaslužili bolje, mi to možemo zajedno...'' Vidimo se na Centru u subotu 02.02.2019. godine u 18:00... - naveo je on.

Supruga Olivera Ivanovića, Milena, ubrzo je putem Tvitera odgovorila organizatorima šetnje u Kosovskoj Mitrovici i pozvala ih da "ostave Olivera da spava mirno".

- Mitrovice moja, imala si priliku da budeš uz njega za života, nisi bila Mitrovice, nisi kada je trebalo !!! Sada je kasno da se šeta i pale se sveće. Ne, nije nas više ! Jedan nas je manje. Jedan koji mi je jedino važan, vama ste važni samo vi. Ostavite ga da spava mirno - stoji u poruci.

Video: Građani pred Slavijom zapalili sveće u spomen na Olivera Ivanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran taxi

    29. januar 2019 | 14:23

    Ne zloupotrebljavajte mrtvog čoveka i bol njegove porodice politike radi. Gde ste bili kad je bio pritvoren i zašto onda niste šetali

  • aca

    29. januar 2019 | 12:11

    Zena je u pravu i vi ne istomišljenici ostavite je na miru , a ne da preko pokojnog Olivera jurite političke poene.

  • Simonida

    29. januar 2019 | 12:31

    Ostavite coveka da pociva u miru, ne koristite ga za jeftine politicke poene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA