≫ 

Razlupan auto poslanika SNS-a, Filipović poručuje: Sledeći put mogu da dobijem samo bombu ispod kola (FOTO)

Napad na Filipovića najoštrije je osudila SNS, koja je pozvala državne organe da počinioce privedu pravdi što hitnije, i da pošalju jasnu poruku da nasilje nije dopustivo

  • 5

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Srbislav Filipović, čiji je automobil u Beogradu gde živi razlupan tokom dana, izjavio je večeras da je taj čin napad na njega i njegovu porodicu - suprugu i dvoje maloletne dece.

- Obzirom na sve pretnje koje godinama dobijam preko društvenih mreža, ovakve stvari me ne iznenađuju, ali je to rezultat svih fantomskih šetnji. Do sada su mi pretili ubistvom, ali ovo je prvi put da je došlo do fizičkog napada. Sledeći put mogu da dobijem samo bombu ispod kola - rekao je Filipović agenciji Tanjug.

Napad se desio na opštini Stari grad usred dana, ispred zgrade u kojoj živi, a kako je rekao, automobil se vode na njegovu suprugu.

- Očekujem da državni organi brzo nađu počinioce, kao što uvek pravovremeno reaguju i rešavaju stvari - rekao je Filipović.

Napad na Filipovića najoštrije je osudila SNS, koja je pozvala državne organe da počinioce privedu pravdi što hitnije, i da pošalju jasnu poruku da nasilje nije dopustivo.

- Siledžijama poručujemo da ćemo još jače nastaviti borbu za pristojnu i modernu Srbiju, te da nas ovakvim vandalskim ispadima neće zastrašiti - navodi se u saopštenju.

VIDEO: Ranjen poznati advokat, napadač ušao u njegovu kancelariju i pucao mu u stomak

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    29. januar 2019 | 22:20

    Da je nekog nebitnog od tako zvane opozicije vec bi setaci trazili pravdu za njega.Nije ovaj narod lud koliko ti mislis.

  • Buda

    29. januar 2019 | 21:34

    Ju, ju, ju. Otkud zna da je politički? Možda je samo huligan. Koliko se u Beogradu dnevno ikrade, ošteti, opljačka vozila? Jaka je on faca da mu neko politički razbija auto.

  • Ivan

    29. januar 2019 | 22:22

    Ja licno mislim da je to skroz OK. Neko razlupa neciju imovinu u Savamali i niko ne odgovara, neko drugi razlupa neciji auto i onda je sve to isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA