Brnabić ugostila direktorku UNICEF-a: Fond Ujedinjenih nacija je važan za Srbiju (FOTO)

Srbija vodi odgovornu i humanu politiku u oblasti zaštite dece, istakla je Ređina De Dominiđis

  • 2

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji Ređinom De Domeniđis o važnosti delovanja ovog fonda Ujedinjenih nacija u Srbiji i proširenju saradnje sa Vladom Srbije i nadležnim institucijama.

Predsednica Vlade zahvalila je direktorki UNICEF-a za izuzetno zalaganje na poboljšanju položaja i unapređenju zaštite prava dece u našoj zemlji, ali i pružanju pomoći deci iz migrantskih porodica, koja predstavljaju najugroženiji deo izbegličke i migrantske populacije u Srbiji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Foto: Tanjug. Vlada Srbije/ S. Miljevic

Srbija vodi odgovornu i humanu politiku u oblasti zaštite dece, istakla je Ređina De Dominiđis, što pokazuje, pre svega, kroz napore u ostvarivanju boljih uslova za decu iz grupe socijalno ugroženih kategorija.

Foto: Tanjug. Vlada Srbije/ S. Miljevic

Premijerka Brnabić izrazila je uverenje da će UNICEF nastaviti da ostvaruje izuzetne rezultati na polju svog delovanja, dodajući da je Vlada Srbije spremna da pruži punu podršku i pomoć njihovom radu u Srbiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    5. februar 2019 | 14:40

    UNICEF je jedna od najvažnijih svetskih institucija sa kojima je Srbija ostvarivala uspešnu saradnju kroz različite programe, projekte i razmenom iskustava.

  • Ina

    5. februar 2019 | 14:53

    Saradnja sa Unicefom je bitna za Srbiju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA