Stefanović i Skat razradili plan za saradnju u oblasti unutrašnjih poslova: Ovo su prioriteti za 2019. godinu

Ambasador Skat je ocenio da je dosadašnja saradnja dve države u oblasti unutrašnjih poslova dobra, kao i da treba raditi na njenom daljem unapređenju,

  • 2

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kajlom Skatom o ovogodišnjim planovima saradnje dve države u oblasti unutrašnjih poslova.

Stefanović i Skat saglasili su se da je potrebno nastaviti saradnju u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, trgovine ljudima, pranja novca, kao i saradnju u oblasti upravljanja granicom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ministar Stefanović je rekao da će jedan od prioriteta u ovoj godini biti nastavak zajedničkih aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima. Takođe, on je upoznao američkog ambasadora i sa koracima koje je Republika Srbija preduzela u borbi protiv pranja novca.

Ambasador Skat je ocenio da je dosadašnja saradnja dve države u oblasti unutrašnjih poslova dobra, kao i da treba raditi na njenom daljem unapređenju, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    5. februar 2019 | 21:32

    Doneo Skat naređenja !

  • Ljiljana

    6. februar 2019 | 10:29

    Dokle ce da nas dave ami da se izvinjavamo i klanjamo.Sad cekamo da nam Albanci postave novog predsednika ida ga SAD izapad prizna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA