≫ 

Čitaku kuka što mora na duel sa Dačićem: Predstavnica Prištine se oglasila uoči sednice SB UN

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je do sada više puta vodio oštre verbalne duele sa predstavnicom samoproglašene države Kosovo

  • 28

Predstavnica samoproglašene države Kosovo u SAD, Vlora Čitaku, oglasila se uoči održavanja sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Ona je na Tviteru negodovala što uopšte putuje u "Veliku jabuku", jer kako kaže, taj sastanak je uzaludan.

- Idem u Njujork na još jedan besmislen sastanak SB povodom Kosova. Uznemirujuće je videti u kojoj meri se platforma SB UN izobličuje u teatar u kom Srbija dolazi i deli priče u koje čak ni ona sama ne veruje - napisala je ona i dodala da je tzv. "Kosovo tu da ostane".

Da podsetimo, odluka o održavanju sednice o Kosovu i Metohiji pred SB UN doneta je u poslednji čas i na njoj će se raspravljati o novom tromesečnom izveštaju o radu Unmika.

Sednica je zakazana za 15 časova po lokalnom vremenu, odnosno 21 sat po srednjoevropskom vremenu.

VIDEO: Dačić oštro odbrusio Čitaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    7. februar 2019 | 17:40

    Pristina je Srpski grad u 20 godina NatoEU vojno okupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiju. Ta zena je predstavnik albanske OVK i nemoze pravno da bude predstavnik Kosova i Metohije koja je pod NatoEU okupacijom i sve albanske OVK institucije,albanski OVK zastava...na okupiranom delu juzne Srbije su pravno nevazece,nelegalne i protivne Ustavu Srbije ! Nemojte po Srpskim portalima da im dajete publicitet jer oni nisu niti mogu biti pravno predstavnici juzne Srbije Kosova i Metohije Vlada Srbije krsi Ustav Srbije time sto ima sastanke sa albanskim OVK teroristima i njihovim reprezentantima !

  • Veteran

    7. februar 2019 | 17:17

    Šta će ona sa Dacicem da priča, o kravama, bolje joj je da čuva krave u Pristinu ispred zgrade..

  • S. M.

    7. februar 2019 | 16:48

    Nece gospodji Čitaku biti lako sa Dačicem. Opravdano drhti jer ce je Dačic nadigrati znanjem,iskustvom a i ugledom koji je stekao na diplomatskom polju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA