Haradinaj "propevao": Konačno otkriveno šta je Rama zatražio od kosovskih Albanaca

Otkriveni detalji misteriozne večere

  • 3

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsednik vlade Albanije Edi Rama na sastanku u kući predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija prošle nedelje zatražio da Priština povuče odluku o taksama, koje su uvedene za robu iz Srbije i Bosne.

Haradinaj je za kablovsku televiziju K7 rekao da je Rama premijer Albanije i da nema prava da od prištinskih institucija traži povlačenje taksi, niti da podnosi druge zahteve.

- Rama neka se ne opterećuje jer smo mi (lideri Kosova) ovde da odlučujemo - rekao je Haradinaj.

Haradinaj je takođe rekao da su u trenutku kada su počeli zahtevi za povlačenje odluke o taksama koje su uvedene za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, počeli zahtevi za njegovom ostavkom.

Upitan ko je od njega tražio ostavku, Haradinaj nije spomenuo nijedno konkretno ime, ali je dodao da su to zatražili "svi koji su bili za stolom".

- Govorili su da ne možemo održati (takse), da ne znamo šta će biti sa vladom. O tome se govori u tim razgovorima - kazao je Haradinaj.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    9. februar 2019 | 00:17

    bal vampira

  • daki

    9. februar 2019 | 20:56

    Zadatak da do 2020 godine svi Albanci u jednoj zemlji.oteti od Grcke i Makedonije i Crne Gore teritorije i sve spojiti sa albanijom i svi u NATO i to je kraj.To je novi projekat sveckih lidera umesto Jugoslavije stvoriti republiku veliku Albaniju..

  • lav

    8. februar 2019 | 19:22

    PA SAD NAPRAVI KOALICIJU PA KOLEKTIVNO DA BUDE GLAVNA SILA NATA ONI CE DA KRENU AJDE SPREMAJTE SE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA