≫ 

Burna rasprava u jutarnjem programu: Miša Vacić odgovarao Jovani na pitanja o filmu o kom bruje društvene mreže

Kako je sam Vacić rekao, film je odgovor na sve napade koji mediji provode u harangi protiv njegovog lika i dela

  • 9

Vest da je snimljen film o lideru Srpske desnice, Miši Vaciću, podigla je buru u javnosti, a društvene mreže "gore" od komentara.

Ko je došao na ideju da snimi film o Miši, zbog čega su jedan ministar, njegov savetnik i državni sekretar bili na projekciji samo su neka od pitanja koja su u jutarnjem programu tv Prva izazvala burnu raspravu.

Kako je sam Vacić rekao, “film je odgovor na sve napade koji mediji provode u harangi protiv njegovog lika i dela”.

Ono što je posebno zainteresovalo deo javnosti je u kom svojstvu se na projekciji pojavio i ministar za rad, socijalna i boračka pitanja, Zoran Đorđević, kao i njegov savetnik Saša Dujović, državni sekretar Nenad Nerić i da li to znači da je projekat podržan od strane Vlade Srbije.

- Meni je ministar Đorđević prijatelj, to nije Vladin film, da bi oni podržavali to. Kao neko o kome je reč u filmu, imao sam prava da pozovem svoje goste i ne vidim ništa loše u tome.  Jedno kratko vreme sam i radio u Vladi, imam tu prijatelje, ali od kada sam izasao iz iste, je nemam vise veze sa njima, u poslovnom smislu - rekao je lider srpske desnice.

Film je odgovor na sve napade koji mediji provode u harangi protiv njegovog lika i dela, poručio je Miša Vacić-Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Na konstataciju voditeljke da je ovo izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, Vacić joj je odgovorio pitanjem:

- Da li bi ti tviteraši pisali toliko o meni da nisam bitna ličnost? Navikao sam se na to.

Na kraju je poručio da ne želi da bude pretenciozan, ali napadi na njega su slični napadima na predsednika SAD, Donalda Trampa.

- Čovek je bio milioner, bio je protiv administracije Bila Klintona i rešio je da uđe u politiku, bori se i promeni to. Njega optuzuju da je ksenofob, rasista, nacionalista i tu je naša sličnost. Ja nisam bio milioner ali sam potekao iz  srednje staležne porodice - objasnio je Vacić sličnost između njega i prvog čoveka Amerike.

- Da li sam ja kriv sto me napadaju, kao i Trampa? Jedino što radim je da ispravljam neke nepravde koje su nanete ovom narodu - završio je izlaganje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA