Oglasila se i Kolinda povodom napada na srpske vaterpoliste: Huliganstvo je pošast suprotna idealima sporta, a svako nasilje neprihvatljivo

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji je večeras trebalo da igraju na Poljudu sa Mornarom, napadnuti su tokom dana u centru Splita

  • 31

Huliganstvo je pošast suprotna idealima sporta, a svako nasilje neprihvatljivo, poručila je večeras hrvatska predsednika Kolinda Grabar Kitarović povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi.

- Zahvaljujem građanima Splita koji su danas odmah stali u odbranu tih vrednosti - navela je Kitrovićeva na svom tviter nalogu.

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji je večeras trebalo da igraju na Poljudu sa Mornarom, napadnuti su tokom dana u centru Splita.

Prema navodima "Slobodne Dalmacije", četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.

VIDEO: Napadnuti vaterpolisti Zvezde u Splitu, jedan od njih spas tražio u moru

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    10. februar 2019 | 10:00

    Pa gospođo kolinda vi propagirate huliganstvo i nacionalnu mržnju i prestnite da glumite i da ste iznenađeni ponašanjem svojih državljana

  • Cika Velja

    10. februar 2019 | 09:49

    Huligani ne napadaju samo druge verske i nacionalne zajednice i pojedince,nego sve redom,zato i jesu huligani,a napad po iskljucivo rasnoj,verskoj ili nacionalnoj osnovi se naziva poznato drugacije,a drzava vam gospodjo pociva na temeljima takve politike!!! Tako da nemojte da nam prodajete mu*a za bubrege...jesmo Srbi ali nismo retardirani?!?!

  • Jeretik

    10. februar 2019 | 08:53

    Znaju balkanski politicari da nisu sposobni svoje narode nahraniti ni hlebom , ni kruhom , ni hljebom , zato ih hrane mrznjom " prema "hlebu ,kruhu , hljebu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA