≫ 

Dačić posetio Milićevića u njegovoj porodičnoj kući: Socijalista se uskoro vraća u poslaničke klupe? (FOTO)

Posle bolničkog lečenja, Milićević se nalazi na kućnom lečenju i poručuje da prati dnevno-političke događaje i jedva čeka da se vrati u parlament

  • 4

Lider socijalista i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posetio je danas potpredsednika Skupštine Srbije i visokog funkcionera SPS-a Đorđa Milićevića koji u novembru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Posle bolničkog lečenja, Milićević se nalazi na kućnom lečenju i poručuje da prati dnevno-političke događaje i jedva čeka da se vrati u parlament.

 

Na Tviteru je osvanula fotografija nasmejanih Dačića i Milićevića koja uliva nadu da će se poslanik SPS uskoro vratiti u parlament.

- Prijateljstvo, pre svega, krasi dugogodišnje prijatelje i drugove! Predsednik SPS Ivica Dačić posetio je Đorđa Milićevića koji se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće! Uskoro ponovo u parlamentu!? - piše u tvitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cebic rade

    16. februar 2019 | 19:01

    Nisam socijalista ove vesti su me obradovale zelim djordju brz oporavak i sto pre povratak na posao

  • S. M.

    16. februar 2019 | 21:58

    Bravo Dačicu tako se brine i postuju drugovi. Kada je Djordje imao udes bio si u inostranstvu odmah si reagovao. Svaka čast Ivice. Djole ozdravi sto pre.

  • joakim

    17. februar 2019 | 09:45

    Drugovi idemo u nove radne pobede😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA