≫ 

SNS naterala Milutina Jeličića Jutku da podnese ostavku

Srpska napredna stranka naterala je funkcionera iz Brusa, kome se sudi za polno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić, da napusti funkciju, prenose mediji

  • 70

Milutin Jeličić Jutka podnosi danas ostavku na mesto predsednika opštine Brus, ekskluzivno saznaje "Blic".

Srpska napredna stranka naterala je funkcionera iz Brusa, kome se sudi za polno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić, da napusti funkciju na kojoj je ostao uprkos teškim optužbama.

Marija Lukić, potpuno sama je krenula u borbu protiv seksualnog uznemiravanja i nasilja od strane javnog funkcionera.

Ona je dve godine radila kao sekretarica Milutina Jeličića Jutke, a od pre šest meseci od kada je predsednik opštine Brus preleteo iz Nove Srbije u Srpsku naprednu stranku su i stranačke kolege. Za te dve godine poslao joj je preko 15.000 lascivnih i vulgarnih sms poruka u kojima je poziva da bude intimna s njim. U porukama se može videti da je seksom ucenjivao kako bi joj obezbedio napredovanje u poslu.

Foto: Privatna arhiva

- Uznemiravanje je bilo konstantno, govorio je svakakve stvari, slao poruke. Jednom prilikom me je na silu poljubio - rekla je Marija Lukić za medije tada.

Jeličića je, osim nje, još deset žena prijavilo za nasilje, ali je u toku postupak samo po optužbi Marije Lukić.

Podsetimo, pre dva dana ona je u emisiji "Život priča" iznela kroz šta je sve prošla zbog seksualnog uznemiravanja predsednika opštine.

Brus je te večeri, pet minuta pre početka emitovanja, ostao bez televizijskog signala, a jedan deo bez struje odlukom Milutina Jeličića koji je hteo da spreči da njegovi sugrađani odgledaju emisiju, rekao je jedan od građana, a preneo Blic.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji:

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    1. mart 2019 | 16:26

    Tako to radi postena i odgovorna vlada i vlast,ako naidje na kukolj.Odmah sankcijonisati.Za ove od 2000 te,sto sada setaju, to nije moglo da se kaze.Sta su oni radili pa to svet nije video takvu bahatost

  • Aca

    1. mart 2019 | 16:08

    Djilas i Jeremic ovo nikad ne bi uradili oni svoje brane bilo sta da urade jer je partijska stranka Vucic je jos jednom dokazao da nema kod njega pomilovanih ako naprave neku gresku!

  • Sojic

    1. mart 2019 | 18:03

    Dobro rece ona zena neko vece: To je patologija.Onakve poruke nekom slati, to ni Pavic nije mogao da smisli za Sojica!STRASNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA