≫ 

Okršaj Trifunovića i Čanka u PSG-u: Lider LSV sa telohraniteljima upao u prostorije pokreta (FOTO)

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je "trulo đubre" i "debelo krme" a rat se potom preneo i na društvene mreže

  • 67

- Upravo je u prostorije PSG ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom: "Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta - napisao je pre nekoliko minuta Sergej Trifunović na Tviteru, čime se "okršaj" između glumca i Nenada Čanka, koji je počeo na poslednjim protestima "1 od 5 miliona" u Novom Sadu, nastavio.

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je "trulo đubre" i "debelo krme" a rat se potom preneo i na društvene mreže.

Sudeći po tvitovima koji se nižu jedan za drugim od jutros, lider LSV-a, Nenad Čanak, došao je u prostorije Pokreta slobodnih građana, kako bi "čuo od Sergeja šta je pričao o njemu", gde se i sada nalazi.

Čanak je potvrdio to, ali demantovao da je "upao sa obezbeđenjem" već u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslsničke grupe u NSRS koji mu je pomogao oko adrese, i sa pratiocem koji mi pomaže jer se teško kreće.

- Bio sam sada u PSG da nađem S.Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio samo je ponavljao da je o meni rekao "ono što sam ja govorio o Miloševiću". Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa - naveo je on u objavi.

Kako Trifunović nije bio u prostorijama, Čanak mu je na Tviteru poručio da je "još u Beogradu". nedugo potom, oglasio se i glumac.

Duel se nastavio u večernjim satima, kada je Trifunović pitao lidera LSV zašto se nije vratio u prostorije PSG-a, kao što mu je obećao.

Printscreen/Twitter/Serge Truffaut

Čanak mu je poručio da se oglašava "samo kad je na sigurnom i na daljinu", a potom opisao kako je izgledao njegov "upad" u PSG.

Lider PSG mu je poručio da nema nameru da razgovara sa njim.

Podsetimo, tokom obraćanja Novosađanima na poslednjim protestima koji su u subotu održani u tom gradu, Trifunović je izneo niz uvreda na račun Nanada Čanka.

- Slušam godinama unazad priču o mogućem otcepljenju Vojvodine. Pominje se niko drugi nego da Nenad Čanak, taj politički podli, pokvareni, smrdljivi plan sprovede u delo. Ako taj Nenad Čanak, to smrdljivo krme, koje služi kao potkusurivanje za svaku vlast, to trulo i podlo đubre koje je napravilo kuću pored kuće da bi, citiram, "imao gde da smesti orgulje"... Pa smesti orgulje u to du*e svoje - vikao je Trifunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA