Ovaj srpski političar je otelio kravu i došao u Skupštinu u nošnji, a sada svi pričaju o njemu zbog onoga što je obuo (FOTO)

Za prolećno parlamentarno zasedanje predsednik Ujedinjene seljačke stranke i poslanik Skupštine Srbije

  • 2

Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke i poslanik Skupštine Srbije, široj javnosti postao je poznat kada je na sednicu došao obučen u narodnu nošnju, ali i kada je otelio kravu u opštini Svrljig, čiji je predsednik bio. Ovog puta, on se na društvenim mrežama pohvalio svojim opancima, koje je juče specijalno obuo za prolećno parlamentarno zasedanje.

- Opanak je stvarao, hranio i branio Srbiju, a verujem da će to i u daljem periodu raditi za našu zemlju. Danas sam na prolećnom zasedanju Narodne Skupštine Republike Srbije došao po običaju u odelu, ali sam cipele zamenio opancima - napisao je on u uvodnom delu.

Kako je dodao, želeo je da skrene pažnju na srpska sela.

- Na ovaj način želim da akcenat stavim na naša sela, poljoprivredu, brdsko-planinska područja i male opštine sa jugoistoka Srbije gde se nalazi i moj Svrljig, gde je ujedno i sedište Ujedinjene seljačke stranke. Ovim činom želim da dam akcenat na boljem životu ljudi i dece koji žive na selu, da podignem svest o značaju naših sela i poljoprivrede, što stoji i u programu Ujedinjene seljačke stranke - obrazložio je Miletić neobični postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA