≫ 

Ovo je rođak Olivera Ivanovića koji je nestao, a sada se sumnja da je ubijen: U njegovom taksiju pronađen metak i još dva traga (FOTO)

Kosovska policija još nije pronašla telo Vlada Ivanovića

  • 25

Vlado Ivanović iz severne Mitrovice, navodni rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen jer je taksi vozilo marke "folkswagen" pronađeno sa metkom u sedištu, čaurom i ostacima krvi sinoć u selu Matica u opštini Zvečan.

Taksista se vodi kao nestao od nedelje 3. marta, kada je njegova sestra prijavila slučaj. Za sada iz kosovske policije ne mogu da potvrde da je reč o ubistvu, jer njegovo telo još uvek nije pronađeno.

- Pronašli smo automobil sa metkom i tragovima krvi na sedištu - nezvanično saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Foto: Facebook

Oni koji su poznavali Ivanovića, kažu da je bio "čudan, da je bio u dugovima i da je često menjao taksi udruženja".

- Ono što je sigurno je da je promenio sva udruženja taksista u Mitrovici, od  Tim, Profi, Novi taksi... - kažu za Telegraf.rs oni koji su ga poznavali.

Predsednica GI SDP Ksenija Božović potvrdila je za prištinske medije da je nestali taksista zaista rođak ubijenog Ivanovića.

Foto: Facebook

- Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovek, bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom (Ivanovićem) i često je dolazio u sedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno - rekla je Božović.

Zamenik direktora Kosovske policije za Sever, Besim Hoti, potvrdio je da je vozilo pronađeno, da je policija odmah izašla na lice mesta i da je otvorena istraga o tom slučaju.

VIDEO: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA