Dačić i potpredsednik Vlade Rusije o saradnji dve zemlje: U fokusu aktuelno stanje u bilateralnim odnosima (FOTO)

Na sastanku je posebno izraženo obostrano zadovoljstvo zbog rastućeg obima ekonomske saradnje i činjenice da je trgovinska razmena premašila tri milijarde dolara u 2018. godini

  • 0

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao kopredsedavajući Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Srbije i Ruske Federacije, i potpredsednik Vlade Rusije Jurij Borisov, kopredsedavajući Međuvladinog komiteta sa ruske strane, danas su razmatrali potencijale za saradnju u oblastima energetike, industrije, transporta i infrastrukture.

Na sastanku koji je održan u užem formatu, uoči sutrašnjeg 17. plenarnog zasedanja Međuvladinog komiteta, bilo je reči i o aktuelnom stanju u bilateralnim odnosima dve zemlje, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova.

Ivica Dačić i potpredsednik Vlade Rusije Jurij Borisov-FOTO TANJUG / MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA, OGNJEN STEVANOVIC

Posebno je izraženo obostrano zadovoljstvo zbog rastućeg obima ekonomske saradnje i činjenice da je trgovinska razmena premašila tri milijarde dolara u 2018. godini.

Video: Sastanak delegacija Srbije i Rusije u Palati Srbija

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA