Američki amabasador u Prištini se oglasio posle posete zvaničnika Stejt departmenta

Politički i institucionalni lideri Prištine Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji su ranije danas u zgradi Ambasade SAD razgovarali sa zvaničnikom Stejt departmenta Dejvidom Hejlom

  • 32

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet je, povodom posete podsekretara za politička pitanja Stejt departmenta Dejvida Hejla, na Tviteru preneo Hejlove reči da je zadovoljan što je može da razgovara o tome kako SAD i Kosovo mogu da nastave da sarađuju na izgradnji mira, pravde i prosperiteta za Kosovo i region.

- Dejvid Hejl ceni to što je čuo pozicije kosovskih lidera i istakao je posvećenost SAD Kosovu i regionu - napisao je Kosnet na Tviteru.

Politički i institucionalni lideri Prištine Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji su ranije danas u zgradi Ambasade SAD razgovarali sa zvaničnikom Stejt departmenta Dejvidom Hejlom.

Gazeta Expres prenela je da su razgovoru prisustvovala samo trojica lidera, bez ijednog saradnika, a domaćini su im bili Hejl i američki ambasador Filip Kosnet.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    9. mart 2019 | 16:50

    I koji je tacno dogovor na kraju bio?!

  • Mirjana

    9. mart 2019 | 16:19

    Amerika i Pristina iza zatvorenih vrata imaju jednu pricu a u javnosti iznose drugu a potom trece rade.

  • aca

    9. mart 2019 | 16:11

    Amerika kao preti,Albanci kao cute i sve u krug...to je politika Pristine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA