Zelena ekološka partija menja ime u Stranka slobode i pravde, Đilas predsednik

Predsednik Zelene ekološke partije je rekao da je Glavni odbor ZEP zakazao izbornu skupštinu za april, na kojoj će biti promenjeno ime stranke, statut i na kojoj će biti izabrani stranački organi, odnosno predsednik, potpredsednici i čalnovi predsedništva

  • 34

Predsednik Zelene ekološke patrije (ZEP) - Zeleni Dejan Bulatović izjavio je da je partija koju vodi prepoznala da je Dragan Đilas čovek koji može da povede srpsku opoziciju u borbu protiv aktuelnog režima, te da su odlučili da ustupe infrastrukturu stranke zarad jedinstva opozicije.

- Doneli smo odluku kao Zelena ekološka partija - Zeleni da se ujedinimo sa Inicijativnim odborom Dragana Đilasa za osnivanje Stranke slobode i pravde. Smatramo da mora doći do ukrupnjavanja opozicije, a ZEP Zeleni će na ovaj način dati svoj doprinos tome. Promenićemo ime naše partije u 'Stranka slobode i pravde', a na izbornoj skupštini biće predloženo da Đilas bude predsednik te novoformirane političke organizacije - kazao je Bulatović za "Danas".

Bulatović je rekao da je Glavni odbor ZEP Zeleni zakazao izbornu skupštinu za april, na kojoj će biti promenjeno ime stranke, statut i na kojoj će biti izabrani stranački organi, odnosno predsednik, potpredsednici i čalnovi predsedništva.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. mart 2019 | 10:54

    Vic dana , nedelje i verovatno godine , jer nista smesnije culi nismo.

  • vlaki

    12. mart 2019 | 10:55

    Ne prodjes ti ni cenzus , ne pomazu ti ni nove stranke, narod sve zna !

  • Ina

    12. mart 2019 | 11:01

    Nista mu to nece pomoci, jednostavno ga narod ne voli zbog toga ko je i sta je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA