≫ 

"Gospodar Kosova" saopštio detalje sastanka sa Trampovim izaslanikom: Amerika želi da bude ozbiljno uključena u dijalog Beograda i Prištine

Hejl je izjavio da SAD ne žele da gube vreme

  • 33

Predsednik Skupštine tzv. Kosova Kadri Veselji je izjavio da je američki državni podsektretar Dejvid Hejl rekao u Prištini da SAD žele da budu ozbiljno uključene u dijalog o normalizaciji odnosa između Prištine i Beograda, piše danas Epoka e Re.

Hejl je izjavio da SAD ne žele da gube vreme, ukoliko Priština nije spremna da donosi odluke i preuzme odgovornost, naveo je Veselji, kome je nadimak "Gospodar Kosova".

Prema njegovim rečima, Hejl je liderima kosovskih Albanca poručio da je uvođenje takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine odluka nezavisne i suverene države, ali da bi Priština morala da razmišlja strateški.

VIDEO: Vučić poručio Prištini: Sikter, bando, Srbija ne pristaje na ultimatum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. mart 2019 | 15:34

    Sramota kako se ponašaju Ameri dežurni policajci nema nista od kažnjavanja Siptara Lazu svi redom od EU i Amerike čudno možda i pametno kako se Rusi ponašaju drže nema dogovora očito čeka se da Šiptari naprave incident i da gledamo pozorišnu predstavu nikad ih necemo priznati.Sad su druga vremena u odnosu na Slobina pre bombardovanja

  • mmm...

    12. mart 2019 | 14:30

    Amerika samo hoće blago Kosmeta olovo,ugalj,bakar,cink,mnogo nju briga za Srbe i Albance,kao što ju je briga i za Amerikance.To su demoni današnjice i samo se kriju iza ,,navodnih'' zakona i međunarodnog prava kojeg su oni uništili.

  • aca

    12. mart 2019 | 13:18

    Amerika prvo treba da natera Pristinu da povuce takse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA