Obradović se gurao sa zaposlenima RTS-a prilikom upada u zgradu Javnog servisa (VIDEO)

Obradović je zahtevao da im se omogući da gostuju u Dnevniku

  • 10

Lider Dveri i SzS Boško Obradović upao je sinoć sa grupom muškaraca u zgradu RTS. Tom prilikom, Obradović i demonstranti koji su bili sa njim ušli su u jedan od deskova RTS.

Prilikom rasprave u hodniku, došlo je do međusobnog guranja između lidera Dveri i pojedinih zaposlenih na RTS.

Obradović je zahtevao da im se omogući da gostuju u Dnevniku, a nakon nekog vremena, policija je izvela sve demontrante iz zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    17. mart 2019 | 07:18

    Obradovic je pobwdnik koji govori kako su kamere snimile da nije bilo nasilja i ruznih reci!Koliko su puta opsovali mamu policiji,gadjali policiju svim i svacim,gurali ih...Stefanovicu svaka cast sto je ostao pribran i nije izdao naredjenje da ih polome!Demonstranti sa parolom -idite na kosovo!???Pa ako ste toliko jaki,idite vi kad vec nemate pametnijeg posla!Svi ucesnici ove sramote su klasicni neradnici!!!Sve ovo treba pohapsiti!!!Bilo vas je 300 juce!Beograd ima 3 miliona stanovnika!Niko od naroda ne zeli haos!Djilas je bio na vlasti i sta je uradio?Unistio nas!Tadic raspustio vojsku!Sve na goli otok!

  • milic

    17. mart 2019 | 06:39

    Obradovic je nasilnik koji nije do sada odgovarao za svoju bahatost i nasilje .Odnos vlasti prema ovom siladziji je neprihvatljiv i nerazuman gde moze da se neko tako ponasa a sa ne bude uhapsen.

  • Тодорић

    17. mart 2019 | 08:18

    Дела јаче звуче од речи...рекао је да ништа не сме бити уништено,нико повређен,али је провалник...ТАЧКА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA