Identifikovana osoba sa motornom testerom: Vučić ponovio da će odgovarati svi koji krše zakon (VIDEO)

Vučić je istakao da takva vrstu ucena - "mi ćemo da vas bijemo, a vi morate da nas slušate", može da prođe u nekom drugoj zemlji, ali u demokratskoj Srbiji ne može

  • 8

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je policija identifikovala osobu koja se sinoć u zgradi RTS pojavila sa motornom testerom.

- Policija je identifikovala osobu sa testerom. Nadležni ograni rade svoj posao, ne brinite. I njega i mnoge druge - rekao je Vučić u obraćanju javnosti, na pitanje novinara da li je ta osoba identifikovana.

Nadležni organi će sve da urade kako treba, podvukao je Vučić.

Vučić je istakao da takva vrstu ucena - "mi ćemo da vas bijemo, a vi morate da nas slušate", može da prođe u nekom drugoj zemlji, ali u demokratskoj Srbiji ne može.

On je naglasio da će svi koji su kršili zakon odgovarati zbog toga što su "pred zakonom su svi jednaki".

VIDEO: Ulazak sa motornom testerom u zgradu RTS pogledajte ovde

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    17. mart 2019 | 13:42

    Intelektualna elito,nezavisni novinari, evo vam pa se ogledajte. Ovo je slika demokratije sa testerom kojoj mesecima poklanjate poverenje, umesto svojoj državi. Huligani i alkoholisani nasilnici, propali tajkuni. Oni su vam zastupnici i to na dan pogroma nad Srbima na KiM. Stidite se egocentrični ljudi koji niti razumete trenutak niti ljude sa kojima ne smete da se udružujete, jer se strašno kompromitujete. I sebe i svoje ideje i svoju borbu.

  • Petar

    17. mart 2019 | 13:52

    Ovde mogu i kad njima treba da indetifikuju, a kad na stadionima tolki huligani prave lom ni jednog ne mogu. Jos jednom se vidi koga sns stiti(mafije, narkomane, huligane...)

  • Dex

    17. mart 2019 | 15:10

    Da sam ga ja zvao da mi istruze dva metra drva on bi pobegao .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA