Ružić: Nasilje iz 2004. slično današnjem na ulicama Beograda

Ukoliko neko želi politički da protestuje, to je legitimno, ali ne sme to raditi nasiljem jer nasilje ne donosi dobro ni Srbiji, ni Srbima i zato je važno da se ovi koji protestuju dozovu pameti - poručio je Ružić

  • 0

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je danas da sinoćno nasilje koje se desilo u zgradi RTS, kao i sve ovo što se trenutno dešava na ulicama Beograda, nije slučajno, te da nasilje Albanaca nad srpskim narodom koje su počili pre 15 godina, pomalo korespondira i sa nasiljem iz 2019.

- Ukoliko neko želi politički da protestuje, to je legitimno, ali ne sme to raditi nasiljem jer nasilje ne donosi dobro ni Srbiji, ni Srbima i zato je važno da se ovi koji protestuju dozovu pameti - poručio je Ružić novnarima u Spomen sobi gde je obeleženo 15. godina od martovskog pogroma na KiM.

On je poručio da bi bolje bilo da je neko iz opozicije na današnji dan posetio Spomen sobu, nego što promovišu nasilje na ulicama Beograda.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA