Brnabić ugostila studente Jejla (FOTO)

Studenti Jejla su tokom susreta sa premijerkom Brnabić saopštili svoje utiske posle poseta brojnim organizacijama, preduzećima i startap kompanijama u Srbiji

  • 46

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa delegacijom studenata sa katedre za organizacione nauke Univerziteta Jejl, koji su na studijskom putovanju po Balkanu.

Premijerka im je poželela dobrodošlicu i upoznala ih sa aktuelnim reformama koje se sprovode u oblasti digitalizacije i obrazovanja.

Foto: Slobodan Miljević

Cilj tih reformi je, kako je objasnila, povećanje konkurentnosti tržišta i stvaranje povoljnog poslovnog okruženja, koje će biti podsticajno i sigurno za nova ulaganja, ali i privlačno za mlade stručnjake.

Studenti Jejla su tokom susreta sa premijerkom Brnabić saopštili svoje utiske posle poseta brojnim organizacijama, preduzećima i startap kompanijama u Srbiji i izrazili zanimanje za reforme koje se sprovode u svim oblastima društva.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA