≫ 

OEBS zabrinut zbog upada u RTS i zastrašivanja novinara

 ≫ 

- Uloga javnih servisa u obezbeđivanju kvalitetnih i objektivnih informacija za sve građane bez političke obojenosti je neophodna u demokratskom procesu - istakao je Dezir

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Guess.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Boban

    19. mart 2019 | 04:12

    Slobodni mediji odavno ne postoje nego sve sto ovi na vlasti kazu tako se i prenosi i onda normalan obican covek ne moye videti realnost nego izfriziranu iskrivljenu realnost koja mu se servira..

  • slađa

    18. mart 2019 | 22:56

    Incident u Kraljevu je bio probni balon. Demonstranti su mislili da ako niko nije zbog toga reagovao, da nije ni primetio. Zapravo, IQ se meri na način tako da vidiš da li će neko shvatiti nečije ćutanje kao odobravanje ili će razmisliti o svom postupku i neće iči dalje u mešanje i vršiti pritiske na rad mdija. Nažalost, deo demonstranata kao i njihovi lideri potpuno su promašili temu i uradili baš ono što nije trebalo. Nasrnuli su još jače i to na državnu televiziju, javni medijski servis, na najbrutalniji način i tako pokazali koliko demokratije podrazumeva njihov univerzum. Taman onoliko koliko bi se neko složio sa njima po svakom pitanju. Sve je ovo bio jedan pokušaj puča, ako ćemo iskreno. I to u zemlji gde se država trudi svim silama da suzbije agresivnu retoriku, kako neko ne bi ponovo nešto pogrešno shvatio i prbio nekog presednika opštine u provinciji ili pretio preko društvenih mreža suprotnom polu ili se iživljavao nad policajcem u civilu koji radi svoj posao. Sramna je selektivna slika takozvanih slobodnih medija koji su svojim izveštavanjem i prikazivanjem brutalnih scena u zgradi RTS- a kao nečeg sasvim normalnog i prirodnog, zapravo sebi trajno urušili prefiks objektivnosti. U Srbiji ljudi žive i rade normalno. Možda je teže ostvariti neki bolji standard, ali nije nemoguće za one koji se trude. Mnogo toga je došlo na popravku ili gradnju ispočetka, ali je sve to daleko od svakodnevnog negativnog narativa koji apsolutno sve dovodi u kontekst, "nikad gore nije bilo". Budite malo realni. Ne vrti se ceo svet oko života manjeg dela nezadovoljnih, uglavnom svojim nepojavljivanjem u medijima, a ne zato što nekome zaista žele pomoći. Od praznih priča neće nići industrija, neće se obnoviti poljoprivreda i sela, neće se izgraditi novi klinički centri, vrtići, pruge, putevi, škole. Ponekad je zaista otužno slušati neke analize, koje veze s vezom nemaju. Tek da analitičari prozbore koju u društvu voditelja i da upišu sebi recku da su negde gostovali.Nije sve ni za hvalospeve i lovorike, ali instant rešenja nikada nisu ni bila primenjiva niti moguća. čak i u mnogo razvijenijim društvima i boljim ekonomijama.

  • Imenjak

    18. mart 2019 | 20:46

    Kako se nisu zabrinuli za nase plate za gladne i bedne briga njih samo za lovu kakva sloboda mi jos nismo slobodni od 45 kod nas jos traje revolucija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA