Kad se iz luksuznog skijališta Aspen boriš za "1 od 5 miliona": Tviteraši ogorčeni, Sergeju poručili "Ne ide batice"

Ovo mondensko skijalište mogu da priušte isključivo moćni, bogati i slavni poput Paris Hilton, Džeka Nikolsona, Antonia Banderasa i Melani Grifit, Kejt Hadson, Goldi Houn i Kurta Rasela, Maraje Keri i sličnih

  • 47

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović već nekoliko dana nalazi se u Koloradu, odakle poziva ljude na protest "1 od 5 miliona" u Srbiji, ali i organizuje sličan performans u grupi nekolicine naših građana.

Na Trifunovićev poslednji video, međutim, čak i njegove pristalice i lideri iz opozicionih redova nisu mogli da ostanu ravnodušni.

Naime, prvi čovek PSG-a organizovao je mini protest u mondenskom skijalištu u Aspenu, najluksuznijem i najskupljem parčetu zemlje u Americi, na padinama Roki planina, koji mogu da priušte isključivo moćni, bogati i slavni poput Paris Hilton, Džeka Nikolsona, Antonia Banderasa i Melani Grifit, Kejt Hadson, Goldi Houn i Kurta Rasela, Maraje Keri i sličnih.

Sergej i njegovi drugari nosili su transparent sa nevešto ispisanim rečima: "1 od 5 miliona, free Aspen, co Serbia" uzvikujući "Vučiću lopove".

Printskrin: Tviter/WhistlerDick

Oni koji protestuju iz Beograda, gde je vikend obeležilo 18 privođenja, osudili su njegov postupak, smatrajući ga "licemernim i degutantnim".

Evo nekoliko nasumičnih komentara na Trifunovićev tvit:

Izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar takođe je imao duhovit komentar na poslednji potez predsednika PSG-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gligorije

    19. mart 2019 | 13:30

    Zna Sergeja kada se sprema gusto pa pobegao na vreme.

  • Mile

    19. mart 2019 | 14:06

    Odakle pare osrednjem glumcu da odmara u aspenu nevalja mu država .

  • zak

    19. mart 2019 | 13:45

    Sergej najverovatnije snima neku novu seriju.Ni on ni Obradovic ni Djilas nisu za politiku jer to su sarlatani misle samo kako bi dosli do fotelje, ?!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA