Jeremić: Možda bude građanske neposlušnosti

- Mislim da će ovi protesti prelaziti na sve viši nivo koji će u jednom trenutku početi da podrazumeva razne forme građanske neposlušnosti, poput blokiranja saobraćajnica, institucija, prekida nastave na univerzitetima... - istakao je Jeremić

  • 52

Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Vuk Jeremić najavio je "naredni nivo" u protestima u Beogradu i drugim gradovima Srbije, što bi, prema njegovim rečima, podrazumevalo razne forme građanske neposlušnosti.

On je, gostujući na TV Naša, rekao da u ovom trenutku ne želi da saopšti šta se sve planira u narednom periodu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Ovo nije poslednji nivo, biće i narednih nivoa. Ja bih voleo da se Aleksandar Vučić sutra ujutru probudi i da kaže da će drugačije da se postavi. Mislim da to nije verovatno. Zbog toga mislim da će ovi protesti prelaziti na sve viši nivo koji će u jednom trenutku početi da podrazumeva razne forme građanske neposlušnosti, poput blokiranja saobraćajnica, institucija, prekida nastave na univerzitetima... - istakao je Jeremić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WW

    19. mart 2019 | 17:10

    Secate li se protesnih smetnji 90desetuh,tada sam bila mlada i povodljiva, na nagovor moih komisija, a za njihove interese, setala sam po onoj hladnoci po ulici. moja komšinica koja je bila srednj godina žena i nije pristala na ucene dobijala je pretnje i ucene od setaca da ce joj polupati prozore, ako ne bude bar dala podršku, tako sto ce paliti i gasiti svetlo u stanu. Da bih ti isti ljudi sto sam setala sa njima pokrali sve sto se može porasti, a da bude najcrnje pokrali su i Crkvu na kojoj su radili kao investitori. Njima nista nije sveto.

  • Jaca

    19. mart 2019 | 16:14

    Ja sam, bre, gradjanin ove zemlje! Ti ćeš da me teraš na gradjansku neposlušnost?!? Sram te bilo!

  • Vucko

    19. mart 2019 | 17:32

    Dodji u NS i to radi, samo javno kazi kad i gde pa da se vidimo tamo. Mi, narod, protiv vas, tajkuna lopova i kriminalaca.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA