≫ 

Sergej Trifunović pozdravio presudu Radovanu Karadžiću

- Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava - stoji u saopštenju

Pokret slobodnih građana (PSG), čiji je lider glumac Sergej Trifunović, pozdravio je danas presudu Međunarodnog suda pravde u Hagu kojom je bivši predsednik Republike Srpske (RS) Radovan Karadžić pravosnažno osuđen na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovečnosti u BiH.

PSG je u saopštenju naveo da "adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu".

- Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava - stoji u saopštenju.

VIDEO: Radovan Karadžić osuđen na doživotnu kaznu zatvora!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika srpska

    20. mart 2019 | 16:53

    Sram te bilo izrode srpski!!!pojma ti nemas stanje se desavalo sa ove strane Drine,kao i pola Srbije.

  • Jaro

    20. mart 2019 | 16:49

    Bruka si za roditelje, a onda za ceo srpski rod

  • SRB

    20. mart 2019 | 19:27

    I ova budala pokusava da dodje na vlast, organizuje proteste, i hoce da predstavlja interese Srbije. Pa ko normalan moze da podrzava ovu budaletinu, njegov recnik i nacin izrazavanja. Vidite kakve twitove, recnik ima neko ko sebe smatra intelektualcem. Ovom medijski prostor treba davati samo u parovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA