Ulazite u televiziju kad imate ideju da oružano preuzmete vlast, inače se na televizije ne ulazi: Bakić potez Obradovića nazvao budalastim

Ključno je pitanje šta onda s tim - ušao je i izbačen je, dodao je poznati sociolog

  • 2

Sociolog Jovo Bakić kaže da sve što se dešavalo u proteklog vikenda na protestima u Beogradu bilo budalasto.

- Ulazite u televiziju kad imate ideju da oružano preuzmete vlast, inače se na televizije ne ulazi... Ako se to ne radi, onda je budalaština u pitanju - rekao je Bakić za N1, dodajući da je Boško Obradović verovatno imao ideju da se pokaže kao hrabar.

Ključno je pitanje šta onda s tim - ušao je i izbačen je, dodao je.

- Sve ovo što smo videli je vrlo budalasto, sve je jedna svojevrsna opereta, koja je od početka do kraja vrlo problematična - gde je policija bila, kako i zašto se probija u RTS, koji je cilj ili nema cilja - kazao je Bakić i zaključio

- Ako nema cilja to je onda čista budalaština. A koji je cilj? Čovek je (Boško Obradović) ušao molio i preklinjao da bude pušten (u program), upotrebio je oba glagola, ali mogao je da preklinje i van zgrade.

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    22. mart 2019 | 12:17

    Nisu Djilas ili Obradovic relevantan faktor sposoban da nesto promeni u sadasnjoj politickoj sceni. Oni su pokazali da upad u RTS sa neznatnim brojem neodgovornih u pokusaju sopstvene promocije i licnog isticanja nema podrsku vecine. Pa ni napad(daleko od prebijanja) na Borka Stefanovica nije povod ovih mirnih protesta. Ja jesam za mirne proteste u interesu celokupne zajednice ali sa definisanim i jasnim nepravilnostima u sprovodjenju vlasti u svim sferama. Zar nije normalnije da se svojom pomocu pomogne resavanje svih spornih pitanja poput nelogicnosti da prosek plata zaposlenih u drzavnom sektoru bude oko 50 000 dinara a u privatnom 27 000 dinara. Ili da privatni sektor ne puni budzet uplatom socijalnog ili penzionog fonda iz kojih se izdvajaju sredstva za plate zaposlenih u tim sektorima ili zaustavljanje stranackog zaposljavanja ili krsenja zakona zaposljavanja u drzavnom sektoru kojim se zabranjuje zaposljavanje u ovoj 2019 god. , ili Don Kinhotovska borba roditelja da odbrani porodicno ognjiste i sacuva instituciju porodice od drzavnog skrnavljajuceg projekta proizasao iz glava nesposobnih stranackih ministara. Nisam za smenu Vucica ili Brnabicke ali jesam za reviziju i sklanjanje nesposobnih ministara i narodnih poslanika po cenu da Skupstina broji 150 poslanika ali eksperata i poznavalaca materije a ne slepih poslusnika partijske discipline koja zadire u moral i etiku prema biracima ma koje stranke. Da li smo spremni na konacno resenje Kosovskog pitanja koji moze da bude bolno i dovede do rastrojstva Srpskog identiteta graniceci se sa potpunim ludilom.

  • Jeretik

    22. mart 2019 | 13:13

    "Ovi da odu , Oni da se ne vrate " , ocigledno je da po izjavama koje daju , to sto trazi narod nije jasno ni Ovima ni Onima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA