≫ 

Srbija je danas 10 puta jača nego 1999. i 20 puta jača nego 2008. godine! Vučić poručio da Srbiju niko neće moći da pokori (FOTO)

 ≫ 

Akademiji u čast sećanja na stradale prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, predstavnici vojske, crkve, diplomatskog kora, građana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mihailovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • bgd

    27. mart 2019 | 19:18

    Srbija zna šta radi!!!! Ostala je neutralna, drži se svojih principa. Iako je u prošlosti nas predsednik imao veoma veliki pritisak sa zapada zbog Rusije, njegov kurs je ostao politički nepromenljiv, sto se i isplatilo. Ojačala je dosta, ima savremeno oružje za koje se zna, a naravno i za koje se ne zna!!! Ekonomski se isto za razliku od pre 10 god. dosta stabilizovala. Pogledajmo npr. Hrvatsku koja je u NATO i nije nabavila ni jedan avion. A i vezana je za Alijansu i ne može da radi šta želi, već da čeka naredjenje dali sme da diše. Mi nemamo komandanta i nismo ničiji sluga. Zato kažem jedini problem koji imamo je Kosovo, a kako se stvari menjaju i tu je sve još moguće. Ja lično bi uzela pola Kosova sa našim življem, a prema Šiptarima napravila ne granicu nego zid!!!! Bujanovac i Preševo počela da naseljujem Srbima sa puno dece i za par godina bi oni sami počeli da se sele i idu kući... Mislim da je najbolje oružje protivnikovo oružje!!!! U ovom slučaju natalitet i patriotizam. A da tu je još Republika Srpska, pa i tamo bi bilo uskoro vreme da se pravi referendum... Bravo Vučicu iako te neka propala bagra ne voli, opet si ti Srbiju u svetu osvetlio i ojačao sa tvojom politikom za kratko vreme da su svi naokolo sto nas mrze zavisni i pokušavaju da izazovu nemire. Da smo onoliko slabi kao te davne 1999 dali bi sa nama uopšte oko Kosova raspravljali, NE!!!! Uzeli bi ga i nebi čekali naše priznaje!!! A i u Ujedinjenim nacijama se nebi vodilo kao deo Srbije, već kao samostalna država. E sada napred oni koji žele Srbiju da vide kao pre 20 godina. Lupajte minuse!!

  • smilie

    27. mart 2019 | 18:58

    Za sve koji mrze do podne samog sebe a od podne celi svet, i pišu ovde komentare vrste da Srbija nije jača nego pre. Jeste vojno sada jača, jer je nabavila savremeno oružje koje 1999 nije imala, jer je bilo zastarelo i od Tita se nije obnavljalo jer je zemlja posle njegove smrti bila na raspadu... pitanje drugo je dali bi Srbiju imao ko da brani?! Jer vidim sve neki optimisti se javljaju koji bi da se zarati nedaj Boze, odmah preko grane bežali!!!!! Eh da su tako naši dedovi i cukun dedovi razmišljali danas Srbija nebih bila ni pašaluk a kamoli zemlja. Treba voleti svoju zemlju i biti spreman i za budućnost svoje dece i narednih generacija čak i život da se da. Verujem da Šiptari tako be razmišljaju, pa eto gle kako se šire!!!! Sramota od tolikih kukavica mi je muka!!!

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    25. mart 2019 | 12:47

    Србија је 1999.била војно далеко јача него данас у људству и наоружању а поготово у школованим официрима и подофицирима који су били праве патриоте.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA