≫ 

Dok se sa bine obraćao zastavniku Vučkoviću, predsednik Vučić zaplakao (VIDEO)

Hvala vam što ste sačuvali naš narod, hvala vam što ste sačuvali našu decu - rekao je predsednik zastavniku Vučkoviću

  • 87

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je na centralnoj manifestaciji obeležavanja 20 godina NATO agresije, koja je održana u Nišu i tom prilikom, dok se obraćao jednom od zastavnika koji je povređen tokom bombardovanja - zaplakao.

Penzionisani zastavnik prve klase, koji je prilikom šisćenja terena od kasetne municije izgubio obe ruke, Slađan Vučković, bio je u publici, a predsednika su, dok ga je gledao tokom obraćanja, savladale emocije.

Penzionisani zastavnik prve klase, koji je prilikom šisćenja terena od kasetne municije izgubio obe ruke, Slađan Vučković-Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Dragi Slađan, divni čovek, podoficir koji je izgubio obe šake, naleteo je na 107 minu koju su zločinci bacilli, ali ima unuke i imaće ih još, ako Bog da...- obratio se Vučić Vučkoviću na obeležavanju dve decenije od početka NATO agresije.

- Hvala vam na junaštvu, na odanosti otadžbini. Nema ništa preče i važnije od otadžbine. Hvala vam beskrajno za sve što se za otadžbinu uradili i decu spasili od zločinačkih mina - rekao je Vučić i potresen njegovom sudbinom, tokom govora povodom 20. godišnjice NATO agresije, čak i zaplakao.

- Ja mogu i da plačem, imam prava na to. Vi nemate, Bogoljub i Anđela (deca zastavnika Vučkovića) bi se ljutili - rekao je zastavniku.

Video: Zastavnik Vučković o danu kada mu je NATO bomba raznela ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    25. mart 2019 | 11:39

    U Nisu gde je juce bio dan za PLAKANJE nad svim Srpskim zrtvama tokom NATO agresije NIJE bilo niti jednog od lidera opozicije SRAM IH BILO pa KOGA to onda oni misle da predvode u ovoj drzavi ako ne SAMO bitange i olose !!!

  • Rastko

    25. mart 2019 | 11:18

    Zastavnik Vuckovic koji je ostao bez obe sake nije izasao na ulicu da protestvuje protiv svoje drzave a tamo neki general kome ni dlaka s'glave nije pala na sva usta pljuje i Srbiju i njenog sadasnjeg predsednika koji ga ne tera u rat vec se bori za MIR sto je dokaz vise koliko je samo unutrasnjih neprijatelja medju nama.

  • Rastko

    25. mart 2019 | 11:11

    Ej bre pa ko normalan moze podrzava NATO agrssore na jednu malu drzavu u srcu Evrope ako ne samo izrodi Srbije i Srpskog roda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA