≫ 

Savez za Srbiju blokirao centar grada: Poređali džakove industrijske soli po ulici (FOTO)

Kako se navodi na zvaničnom Tviter nalogu SzS-a, simboličnom blokadom se bune protiv prave blokade koju sprovodi zamenik gradonačelnika

  • 54

Pristalice Saveza za Srbiju, sa šefom odborničke grupe Nikolom Jovanovićem i predsednikom opštine Stari grad, Markom Bastaćem, danas su oko 14:30 časova blokirali centar grada tako što su u Kolarčevoj ulici poređali džakove industrijske soli za posipanje puteva.

Objasnili su su to učinili povodom namere gradskih vlasti da u centar grada zatvori za prevoz, pa su želeli da pokažu Beograđanima kako će od sutra funkcionisati saobraćaj u prestonici.

Za to vreme nije bilo policije u toj ulici.

Pored Jovanovića i Bastaća, među aktivistima koji su postavljali džakove bio je i funkcioner Dveri Jugoslav Ciprijanović.

Pristalice Saveza za Srbiju, sa šefom odborničke grupe Nikolom Jovanovićem i predsednikom opštine Stari grad, Markom Bastaćem, danas su oko 14:30 časova blokirali centar grada-Printscreen/Twitter/Savez za Srbiju

- U toku je blokada upozorenja: Simboličnom blokadom protiv prave blokade koju namerava da sprovede Goran Vesić. Nećemo dozvoliti da večiti zamenik gradonačelnika Beograđanima otme centar grada - navodi se u objavi na Tviteru.

Tim povodom oglasili su se iz GSP "Beograd" i poručili da je blokada stvorila veliki problem, jer je saobraćaj  bio onemogućen.

- Blokiran je bio deo oko Terazija zbog čega smo imali mnogo problema sa prolaskom naših vozila. Situacija je sada normalizovana - iz GSP "Beograd", preneo je Blic.

Inače, zbog početka druge faze radova na Trgu Republike, od sutra će doći do velikih izmena u saobraćaju u centru grada, a Kolarčeva ulica više neće biti u funkciji ni javnog prevoza ni putničkog saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruža

    31. mart 2019 | 16:54

    Potezi opozicije su za osudu.Ovakvim postupcima ne čine ništa dobro za građane i oni će znati to da kazne.

  • Gaga

    31. mart 2019 | 15:58

    Đilasovci dosta je bilo! Prestanite da remetite normalno funkcionisanje građana Srbije.

  • Bojana

    31. mart 2019 | 15:59

    Opozicija na svaki nacin gleda da nanese zlo Srbiji i gradjanima.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA