• 54

Savez za Srbiju blokirao centar grada: Poređali džakove industrijske soli po ulici (FOTO)

Kako se navodi na zvaničnom Tviter nalogu SzS-a, simboličnom blokadom se bune protiv prave blokade koju sprovodi zamenik gradonačelnika

  • 54

Pristalice Saveza za Srbiju, sa šefom odborničke grupe Nikolom Jovanovićem i predsednikom opštine Stari grad, Markom Bastaćem, danas su oko 14:30 časova blokirali centar grada tako što su u Kolarčevoj ulici poređali džakove industrijske soli za posipanje puteva.

Objasnili su su to učinili povodom namere gradskih vlasti da u centar grada zatvori za prevoz, pa su želeli da pokažu Beograđanima kako će od sutra funkcionisati saobraćaj u prestonici.

Za to vreme nije bilo policije u toj ulici.

Pored Jovanovića i Bastaća, među aktivistima koji su postavljali džakove bio je i funkcioner Dveri Jugoslav Ciprijanović.

Pristalice Saveza za Srbiju, sa šefom odborničke grupe Nikolom Jovanovićem i predsednikom opštine Stari grad, Markom Bastaćem, danas su oko 14:30 časova blokirali centar grada-Printscreen/Twitter/Savez za Srbiju

- U toku je blokada upozorenja: Simboličnom blokadom protiv prave blokade koju namerava da sprovede Goran Vesić. Nećemo dozvoliti da večiti zamenik gradonačelnika Beograđanima otme centar grada - navodi se u objavi na Tviteru.

Tim povodom oglasili su se iz GSP "Beograd" i poručili da je blokada stvorila veliki problem, jer je saobraćaj  bio onemogućen.

- Blokiran je bio deo oko Terazija zbog čega smo imali mnogo problema sa prolaskom naših vozila. Situacija je sada normalizovana - iz GSP "Beograd", preneo je Blic.

Inače, zbog početka druge faze radova na Trgu Republike, od sutra će doći do velikih izmena u saobraćaju u centru grada, a Kolarčeva ulica više neće biti u funkciji ni javnog prevoza ni putničkog saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PETAR 1

    I vase ce zamenice proci, ali na vlast u S. gradu nikada necete doci, amin.

  • melifera

    Policija samo neka kilavi,rade ljudi šta hoće.

  • Slavko

    Ako su blokirali kad nema vlasti da im stane na put. Narod treba da uzme motke i rastera tu nasilničku bandu .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima