Vesić: Dripac Marko Bastać je sakrio so od građana i sačuvao je za uništavanje grada i performans (FOTO)

Treba da ga je sramota - napisao je Vesić na Fejsbuku

  • 37

Džakovi kojima su, kako je saopštio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, Marko Bastać i Nikola Jovanović juče blokirali Terazije i, kako je napisao, maltretirali građane su džakovi u kojima je pakovana so koju je gradska opština Stari grad dobila od Grada Beograda tokom ove zime, da je podeli kućnim savetima i građanima.

- Huligani su doneli na Terzije tačno 1.100 džakova od po pet kilograma što je 5.5 tona soli. Tu so je opština Stari Grad dobila zimus od Grada Beograda kao i sve druge gradske opštine da je podeli građanima kako bi očistili ulaze ispred svojih stambenih zgrada i trotoare od leda i snežnih padavina.

Dripac Marko Bastać je tu so sakrio od građana, nije im dao ono što im besplatno pripada, već je tu so sačuvao za uništavanje grada i performans. To je politika Marka Bastaća, jer nikada nije brinuo o interesima građana već samo o svom interesu. Treba da ga je sramota - napisao je Vesić na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    1. april 2019 | 11:16

    Dok su mu se gradjani zimus mucili bez soli,on je istu cuvao da pravi barikade,i opet mu se gradjani muce.

  • Miljana

    1. april 2019 | 12:18

    Ovaj je zreo za bajbokanu.

  • Zana

    1. april 2019 | 12:00

    Koji je to bednik,taj Bastac!!Sakrio so od gradjana!!Bas me zanima kako ce ti gradjani sada reagovati,da li ce i dalje podrzavati bednika koji gleda samo svoje dzepove da napuni?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA